Το καλοκαίρι του 2021, επιτέλους, φτάνει και μαζί του θα φέρει μουσικές και συναισθήματα που τόσο θέλουμε να ταιριάξουμε!

Η Μελίνα Κανά, η μοναδική και αισθαντική ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή και ζεστή χροιά, ενώνει τις δυνάμεις της και το ρεπερτόριό της με τα δύο νέα ταλαντούχα τέκνα της Κρήτης, τον Γιώργο και τον Νίκο Στρατάκη, για να μας ταξιδέψουν μουσικά όπου η καρδιά επιθυμεί να βρεθεί.

Η αναμονή τόσων μηνών θα αξίζει, η γιορτή θα ξαναζωντανέψει και η χαρά από τη Μεγαλόνησο θα ενωθεί με τη μελωδία της κλασσικής ελληνικής μουσικής τέχνης, που με τις νότες της αγγίζει την ψυχή μας.

Από τα πιο κλασσικά, αγαπημένα ακούσματα μέχρι τους πιο σύγχρονους δημιουργούς, όλοι θα βρίσκονται με το έργο τους δίπλα μας, να μας φέρουν στο νου αναμνήσεις και συναισθήματα που μας έλειψαν ενώ τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν και τα νέα τραγούδια της ερμηνεύτριας από τον καινούριο της δίσκο «Σπίθα» με τον μοναδικό Θέμη Καραμουρατίδη στη μουσική και τις δημιουργικές Λιζέτα Καλημέρη, Λήδα Ρουμάνη και στους στίχους.

Η κορύφωση της βραδιάς επιφυλάσσει εκπλήξεις, η ομάδα της Μελίνας Κανά και τα αγαπητά «Στρατάκια» έχουν διάθεση να μας προσφέρουν μια συναυλία – ύμνο στην τέχνη που όλοι λατρεύουμε, τη μουσική!

Η τραγουδίστρια, μετά από καιρό, με αναδρομές αλλά και σύγχρονη όσο ποτέ, μας υπόσχεται αξέχαστες ερμηνείες, ενώ τα αδέρφια Στρατάκη μας επιφυλάσσουν, όπως πάντα, μουσικές «εκρήξεις» κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

Δευτέρα 5 Ιουλίου
στις 21.00

Τεχνόπολη, Γκάζι

Βρείτε εισιτήρια στο:
Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here