Πάνω από τη χώρα των τρελών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστασης, ενώ η Αριάδνη ξετυλίγει το μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Φλάουτα μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλλουν την άνοιξη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε “γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;” αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν τη μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο παράδεισος αρχίζει να απλώνει τις εκτυφλωτικές του ηλιαχτίδες. Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.

 Echo Train, που αναδείχθηκαν το περσινό καλοκαίρι με το τραγούδι “Fire”, κυκλοφορούν επιτέλους το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ με τίτλο “Memento Mori“. Oι Echo Train έγραψαν και ερμηνεύουν μια σειρά από ατμοσφαιρικά, ενίοτε απόκοσμα, ενίοτε σκοτεινά τραγούδια, των οποίων τα μυστικά μπορείτε να ανακαλύψετε ακούγοντας ολόκληρο το άλμπουμ.

Οι Echo Train αποτελούνται απο τους, Ren (vocals), Greggy K. (guitars, beer jug), Dennis Panagiotidis (drums), Thanos Karagiannis (synths), Spyros Valkaniotis (bass), Guspyr (flute, tenor saxophone). Το “Memento Mori” κυκλοφορεί από την The Sound Of Everything.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here