Η συναυλία της Emma Shapplin μετατίθεται για το Σάββατο 25 Απριλίου.

Δυστυχώς προέκυψε ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα με τη μεταφορά των μηχανημάτων της από τη Γαλλία, το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβουν να έρθουν έγκαιρα στην Αθήνα. Κατόπιν τούτου και σε συνεννόηση με το management της Emma Shapplin, αποφασίστηκε η μετάθεση της συναυλίας στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία της, η οποία είναι το Σάββατο 25 Απριλίου.

emma_shapplin_2014_05_03

H Emma Shapplin θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό ότι λυπάται για αυτή την αναγκαία μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της συναυλίας και ότι ανυπομονεί να βρεθεί στην Αθήνα για άλλη μια φορά.

Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν για την νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά από τα γνωστά σημεία.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων θέλουν να τα επιστρέψουν, μπορούν να το κάνουν από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ως και την Παρασκευή 3 Απριλίου. Καθώς η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση, οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 13855 (για εισιτήρια αγορασμένα από τα Viva, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt) και στο 2121003788 (για εισιτήρια αγορασμένα από το Ticketarena).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΟΡΘΙΟΙ
Προπώληση:
30 Ευρώ
Ταμείο: 35 Ευρώ

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ (περιορισμένος αριθμός)
Προπώληση:
40 ευρώ
Ταμείο: 48 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, MediaMarkt.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Έναρξη προσέλευσης: 20.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here