Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Λιβάνης
Το Κέντρο Αθηνών στεγάζεται εδώ και 15 περίπου χρόνια στην οδό Πειραιώς 142 και αποτελεί ένα από τα θωρηκτά του στόλου της νυχτερινής διασκέδασης. Για ακόμα μία χρονιά, αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά και να μη μας απογοητεύσει. Συγκεκριμένα, στην πίστα του νυχτερινού μαγαζιού θα απολαύσουμε για πρώτη φορά τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος θα συνοδεύεται στην πίστα από τον Γιώργο Λιβάνη.

Οδός Λυσίου – Stairs Δήμος Αναστασιάδης – Μαντώ
Μια συνεργασία πολύ ιδιαίτερη είναι αυτή του Δήμου Αναστασιάδη και της Μαντώ στη μουσική σκηνή «Οδός Λυσίου Stairs». Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ω Stage Γιώργος Γιαννιάς – Γιώργος Παπαδόπουλος
Από την Παρασκευή 22 οκτωβρίου στην οδό Πειραιώς 171 ξεκινάει το σχήμα Γιαννιάς, Παπαδόπουλος, Σάλτη. Πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Romeo Club: Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου
Το Romeo Club έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Πρωταγωνιστής στην πίστα του, και φέτος, είναι ο Θοδωρής Φέρρης – μια δοκιμασμένη συνταγή για το νυχτερινό κέντρο – ενώ στο πρόγραμμα δίνει τον δικό της ρυθμό και η Κατερίνα Λιόλιου.

Τοκυο: Λένα Ζευγαρά
Η επιτυχία της αδιαμφισβήτητη. Η Λένα Ζευγαρά από το 2019 βρίσκεται ψηλά στην λίστα για τους λάτρεις στα μπουζούκια της Αθήνας. Από 15 Νοεμβρίου τη συναντάμε ξανά στην πίστα του Τοκυο Theater στην Ιερά Οδό

BODEGA Music Hall: Γιώργος Δασκουλίδης, Σάκης Αρσενίου
Γιώργος Δασκουλίδης και Σάκης Αρσενίου ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους στην πίστα του BODEGA Music Hall, κάθε Τρίτη βράδυ, και απογειώνουν το κέφι για τα καλά. Το νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στην πλατεία Μπουρναζίου θα διαδραματίσει και φέτος έναν δυναμικό ρόλο στη νύχτα.

Cabaret Club: Νίκος Απέργης, Ηλίας Μπόγδανος
Στα βόρεια προάστια, ένα νέο hot spot έρχεται στη θέση του πάλαι ποτέ, Gotham Stage. Το νέο σημείο διασκέδασης θα είναι το Cabaret Club, που έρχεται δυναμικά να μας ξεσηκώσει φέτος. Ανάμεσα στα πολλά events που θα δούμε στον χώρο του, θα ξεχωρίσουν οι live βραδιές με τον Νίκο Απέργη που θα μας κρατούν την πιο δυναμική παρέα. Μαζί του στη σκηνή ο Ηλίας Μπόγδανος

Box club: Melisses
Μέλισσες και Box Athens, είναι μια δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας εδώ και πολλά χρόνια. Από την αρχή της πορείας του, το νυχτερινό αυτό μαγαζί επένδυσε στο συγκρότημα και βγήκε κερδισμένο. Οι δύο είχαν τρομερή χημεία, η συνεργασία έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και γι΄αυτό θα συνεχιστεί για ακόμα έναν χειμώνα.

Ιερά Οδός: Αντώνης Ρέμος
Η Ιερά Οδός, που βρίσκεται στην ομώνυμη οδό της Αθήνας, είναι ένα από τα μακροβιότερα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Κάθε σεζόν ξεχωρίζει για τις συνεργασίες της και φέτος δε θα κάνει κάτι διαφορετικό. Η «μεταγραφή» του Αντώνη Ρέμου στον χώρο της θα είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές στη νυχτερινή Αθήνα.

Fantasia: Νίκος Οικονομόπουλος, Πέτρος Ιακωβίδης
Νίκος Οικονομόπουλος και Πέτρος Ιακωβίδης, δύο δυνατά ονόματα της λαϊκής σκηνής και πολύ αγαπημένοι του κοινού, ενώνουν τις φωνές τους στην πίστα του Fantasia και αναμφίβολα αυτή θα είναι μία από τις πιο ξεχωριστές συνεργασίες του φετινού χειμώνα.

Teatro Music Hall: Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα
Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα, συναντιούνται στη σκηνή για ακόμα μία σεζόν και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Όλα αυτά, από τον χώρο του Teatro Music Hall, ένα νυχτερινό κέντρο που έχει διαγράψει μια πορεία με περγαμηνές στη νυχτερινή διασκέδαση και αναμένεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό επιτυχίας.

Αυτοκίνηση: Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Μενιδιάτης, Alcatrash
Η Καίτη Γαρμπή κάνει την ανατροπή φέτος, και ενώ το αρχικό πλάνο την ήθελε σε εμφανίσεις με τον Διονύση Σχοινά, τελικά θα την απολαύσουμε στο πλευρό του Χρήστου Μενιδιάτη, με τον οποίο θα αποτελέσουν ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της φετινής σεζόν.

Estate Athens: Τριαντάφυλλος, Κωνσταντίνος Παντελίδης
Από τα τέλη οκτωβρίου στην σκηνή του Estate Athens Club θα συναντήσουμε το δίδυμο Τριαντάφυλλος- Κωνσταντίνος Παντελίδης. Μια συνεργασία έκπληξη στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας

Βοτανικός: Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος
Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος, δύο τοπ ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, συναντιούνται φέτος στην πίστα του Βοτανικού και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης και πάλι.

Έμπατη – North Live Stage: Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης
Για ακόμα μία σεζόν, συνεχόμενα, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανεβαίνει στην πίστα του ‘Εμπατη – North Live Stage. Όμως αυτή τη φορά αποτελεί το μισό ενός σχήματος που θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας. Μαζί του, το σχήμα ολοκληρώνει ο Λευτέρης Πανταζής και μαζί θα κάνουν το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο». Η πρεμιέρα, στις αρχές Οκτωβρίου θα δώσει το δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here