Φωτογραφίες: Γιάννης Κανελλόπουλος

Ο Κώστας Μακεδόνας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, κατέθεσε για άλλη μια φορά ένα κομμάτι της ψυχής του και απέναντι σε ένα πολυπληθές κοινό μας χάρισε μία αξέχαστη βραδιά.

Έχοντας αφετηρία το “Μόνο μια φορά” του Σταμάτη Κραουνάκη μας ταξίδεψε σε όλες του τις μεγάλες επιτυχίες. Από τα “Μαργαριτάρια” και το “Κάτσε καλά” μέχρι τη “Λίζα” και το “Μη μου λες αντίο” αλλά και σε πιο πρόσφατα υπέροχα τραγούδια του όπως τα “Πλοία της γραμμής”, το “Δεν σου ανήκω” καθώς και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχει ήδη αγαπηθεί “Να μ’ αγαπάς όσο κανείς”.

Ξεχωριστή στιγμή της συναυλίας η συνύπαρξη του Κώστα Μακεδόνα με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου.

Στο πλάι του, εκτός από την καλοδουλεμένη ορχήστρα που μας εξέπληξε και με τις ωραιότατες φωνές τους είχε τη νέα, ταλαντούχα τραγουδίστρια Αφροδίτη Χατζημηνά με την οποία ερμήνευσε και το “Αντικριστά”, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών!

Η βραδιά έκλεισε με το κλασικό πλέον τραγούδι του “Το ποδήλατο” μέσα σε αποθέωση από τους απόλυτα ικανοποιημένους θεατές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here