31/5/2011
www.musiccorner.gr

O Στέλιος Δάβαρης, μετά από τις πρόσφατες επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, υποδέχεται το … καλοκαίρι στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ, την Τρίτη 7 Ιουνίου με μια δροσερή παράσταση, για να μας δείξει πως «όλα γίνονται… Όλα είναι νερό…»!

Συνεχίζοντας το υδάτινο μουσικό του ταξίδι, με τραγούδια από το πρώτο προσωπικό του album «Όλα είναι νερό», ο Στέλιος Δάβαρης μας παρασύρει σε ένα μελωδικό οδοιπορικό που ξεκίνησε μόνο από την ανάγκη του για έκφραση… Με στίχους και μουσική βγαλμένα από την ψυχή του και τον δρόμο, μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του σε μια ακουστική παράσταση, με μοναδικές αποσκευές  την φωνή, την κιθάρα και το πιάνο του,  όπου όλα μπορούν να συμβούν στη διαδρομή…

«Έλα να παίξουμε», «Τίποτα», με «Το κορίτσι της βροχής», το «Παιχνίδι», με «Τραγούδια απλά», κάνοντας «Βήματα», γιατί «Πλάι σου μπορώ», αφού «Στο τέλος» όλα γίνονται… «Όλα είναι νερό»! Ο Στέλιος Δάβαρης ερμηνεύει τα δικά του τραγούδια αλλά και αυτά που νιώθει σαν δικά του, σε ένα ρεπερτόριο γεμάτο συναισθήματα: γαλήνη, ησυχία, αγάπη, αλλά και έρωτα, πάθος, δάκρυα, και … κύματα, όπως η ζωή! Μαζί του στις κιθάρες ο Γιώτης Παρασκευαίδης και στο βιολί ο Δημήτρης Κουζής.

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά

«IANOS»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here