Οι αξέχαστοι καλλιτέχνες που έβαλαν ανεξίτηλα την σφραγίδα τους στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας
Ο μεγάλος Λαϊκός μας Βάρδος και η Αρχόντισσα του Ρεμπέτικου σε 2 μοναδικές εκδόσεις

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
ΜΙΑ ΖΩΗ
Οι μεγάλες επιτυχίες
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του πιο δημοφιλούς έλληνα ερμηνευτή σε ένα μοναδικό δίσκο. Ο δίσκος ξεκινάει με πρόλογο του Στέλιου Καζαντζίδη και συνεχίζει με τις μεγάλες του επιτυχίες «Ο Τραγουδιστής», «Της Γερακίνας γιος», «Το Αγριολούλουδο», «Βραδιάζει», «Το τελευταίο βράδυ μου» και άλλα πολλά.
Η έκδοση περιλαμβάνει DVD με video clip και οπτικό υλικό με σπάνιες στιγμές του, καθώς και ένθετο με κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

kazantzidis_mia_zoi

ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ
Ο δίσκος «40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ» κυκλοφόρησε σε διπλό βινύλιο από την LYRA το 1987. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε σε CD, όπου λόγω χωρητικότητας, τότε, αφαιρέθηκαν 2 τραγούδια από την Πλευρά Γ και όλη η Πλευρά Δ του δεύτερου δίσκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ, ήταν το πρώτο Compact Disc με ρεμπέτικα τραγούδια που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και ήταν η πρώτη έκδοση της LYRA σε CD με κωδικό 001. Το Digital Copy έγινε από τον Γιάννη Ιωαννίδη στο εργοστάσιο της GPI.
Για πρώτη φορά κυκλοφορεί η αρχική ολοκληρωμένη έκδοση σε διπλό CD.
Περιλαμβάνει ένθετο με την ιστορία της, όπως την είχε περιγράψει η ίδια, καθώς και φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Κώστα Χατζηδουλή.

40_xronia_mpellou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here