Το brand new hit single “Φύγαμε” κυκλοφόρησε επίσημα σε μουσική και εξαιρετικά δυνατή παραγωγή του Digi (ο ταλαντούχος νέος παραγωγός των Booty Panda) και σε στίχους του ταλαντούχου ΜΙΚΕ!

Ταυτόχρονη πρεμιέρα έκανε και το official video clip, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, όπου εμφανίζεται ως guest star έκπληξη η εκρηκτική Θωμαή Απέργη! Στο κλιπ ο Mike απαγάγει την Θωμαή με το πιο ανατρεπτικό τέλος…

Ο ταλαντούχος panik artist, MIKE, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο δυνατό ράπερ της νέας γενιάς! Η πολλά υποσχόμενη πορεία του αγαπημένου καλλιτέχνη ήταν εμφανής ήδη από την αρχή όταν ο ΜΙΚΕ ξεχώρισε με το δικό του προσωπικό μουσικό στιλ μέσα από τις κορυφαίες συνεργασίες με την Άννα Βίσση στο ανατρεπτικό remake «Το Απόλυτο Κενό VERSION 2015» και με την Demy στο No1 hit “Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα”.

mike_2016_03_001

Οι μεγάλες του αγάπες είναι δυο… Το νερό και η μουσική. Έχοντας ήδη διακριθεί στην τέχνη των καταδύσεων, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια, o MIKE αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να κυνηγήσει το όνειρο του: να μοιραστεί τη μουσική του με τον κόσμο. Η σύνθεση μουσικής και στίχων είναι κάτι που ανέκαθεν του έβγαινε πηγαία χάρη στη δημιουργικότητα του. Με κάθε του νέα μουσική πρόταση μέσα από την PANIK Records, ο MIKE υπόσχεται να κατακτήσει το κοινό με την μουσικότητα και το ταλέντο του!

Απολαύστε το ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip που κυκλοφορεί πολύ σύντομα από την Panik Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here