O ΜΙΚΕ αποκαλύπτει τις ρίμες για το πρώτο του solo track “ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ”, σε μουσική και παραγωγή by Mark Angelo!

Γνωρίσαμε τον MIKE μέσα από τη χρυσή συνεργασία με τη νούμερο ένα ελληνίδα pop star DEMY, στην τεράστια επιτυχία “Όσο Ο Κόσμος Θα Έχει Εσένα” που κατέγραψε όλο το καλοκαίρι ρεκόρ παραμονής στην κορυφή του εγχώριου airplay chart!

mike_cover_2014_10

Ο MIKE, μόλις είκοσι χρόνων, είναι το νέο πρόσωπο της ελληνικής ραπ σκηνής… Οι μεγάλες του αγάπες είναι δυο… Το νερό και η μουσική.

Έχοντας ήδη διακριθεί στην τέχνη των καταδύσεων, κερδίζοντας πολλά κύπελλα και χρυσά μετάλλια, o MIKE αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να κυνηγήσει το όνειρο του: να μοιραστεί τη μουσική του με τον κόσμο! Η σύνθεση μουσικής και στίχων είναι κάτι που ανέκαθεν του έβγαινε πηγαία χάρη στη δημιουργικότητα του.

Ο MIKE συστήνεται στο κοινό με το πρώτο του solo single “ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ” και υπόσχεται να το κατακτήσει με τη μουσικότητα και το ταλέντο του!

Το νέο digital single κυκλοφορεί από την PANIK Records, την εταιρεία που ανακαλύπτει νέους χαρισματικούς καλλιτέχνες και τολμά να προτείνει τις πιο music-forward προτάσεις που γίνονται… εμμονή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here