Το team του Vault βρέθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»  για την φωτογράφιση της παράστασης “Μικρές Ιστορίες Φόνων”. Πρόκειται για την νέα παράσταση του Δημήτρη Καρατζιά, σε κείμενο Παναγιώτη Μπρατάκου και που ξεκινάει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.

mikres_istories_fonwn_theater_2014_12_007

Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.

Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Θα παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτερότριτο σε διπλή διανομή, με διαφορετικό φινάλε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών.

mikres_istories_fonwn_theater_2014_12_006

Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γκέλια, Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Βάνα Παρθενιάδου,  Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Ράμος, Ζώγια Σεβαστιανού,  Γιώργος Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος.

Φωτογραφίες Back Stage: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου

mikres_istories_fonwn_theater_2014_12_001

* Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο» Ισίδωρο Πρώιο, για την παραχώρηση των χώρων του «Δρομοκαΐτειου» για τις ανάγκες της φωτογράφισης και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια του.

Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here