Οι Mikro επιστρέφουν δυναμικά και μας καλούν σε ένα και μόνο άχαστο live στον ανανεωμένο χώρο του Arch Club – Live Stage ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου τους album “Σουπερήρωες”.

Mε 26 χρόνια εμπειρίας, με τις βαλίτσες τους γεμάτες τραγούδια που χορεύουμε όλοι, με ένα νέο album, 10 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, αλλά και την πάντα στιβαρή τους παρουσία στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές και συχνά δίπλα σε δυνατά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής όπως οι Hooverphonic, o Morrissey και οι Ladytron, oι Mikro είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την νέα σκηνή του Arch, το πρώτο Σάββατο του Απρίλη.

Την βραδιά θα ανοίξουν τα Echo Tides και οι Lip Forensics δίνοντας το “σήμα” για το τι θα ακολουθήσει, ενώ μετά τους Mikro θα ακολουθήσει εκρηκτικό after party dj set με special guests για να χορέψουμε όπως τότε ξανά!

Λίγα λόγια για τα Echo Tides
Τα Echo Tides είναι μια παρέα μουσικών και κυρίως ανθρώπων που, αν και τα χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, δεν νιώθουν μόνα όταν είναι μακριά. Τα Echo Tides αποτελούν την μουσική παρέα του Pan Pan (synthesizers, φωνή), του Γιάννη Αναγνωστόπουλου (μπάσο, synthesizers), της Καλλιόπης Μητροπούλου (φωνή) και του Γιώργου Λυγουριώτη (drums). Η synth-pop, dream pop και new wave αισθητική τους έλαμψε στο τελευταίο τους album “Andromeda Fm”!

Λίγα λόγια για τους Lip Forensics
Oι Lip Forensics είναι ένα ηλεκτρονικό δίδυμο από την Αθήνα. Το μουσικό υπόβαθρο του Zade έγκειται στην indie rock και την punk, ενώ αναμειγνύεται τέλεια με τις προηγμένες γνώσεις του Ekelon στα ηλεκτρονική μουσική, δημιουργώντας ένα μοναδικό μείγμα από δυνατά grooves. To περσινό opening τους στους τεράστιους Prodigy στο Release Festival άφησε φoβερές εντυπώσεις.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Arch Club – Live Stage
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 111, Αθήνα

Τιμές Εισιτηρίων:
Early birds 13€ – SOLD OUT
Pre Sale: 16€
Πόρτα: 19€

Προπώληση: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here