Μετά την περσινή θριαμβευτική σειρά εμφανίσεων, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός, επιστρέφουν στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για μια νέα μουσική παράσταση, το “7 και… με 10 και…

Μέσα από ένα τρίωρο πρόγραμμα, θα ξαναθυμηθούμε σπουδαία τραγούδια των δύο μεγάλων συνθετών, στιγμές που έχουν για πάντα χαραχτεί στις καρδιές μας. Ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός εγγυώνται μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, διανθισμένη από τις εκατοντάδες μεγάλες στιγμές της πορείας τους στην δισκογραφία, που έχουν αφήσει ιστορία.

Ο Μίμης Πλέσσας θα παίξει στο πιάνο τραγούδια από την πλούσια καριέρα του, παρασύροντας μας σε νοσταλγικά ταξίδια με τα αθάνατα τραγούδια του.
Το γλυκό σαξόφωνο του Γιώργου Κατσαρού θα μας θυμίσει μεγάλες στιγμές της καριέρας του αλλά και αγαπημένες ξένες μελωδίες, μέσα από το χαρακτηριστικό του παίξιμο.

Ένα ταξίδι που διατρέχει το λαϊκό και ελαφρύ τραγούδι, γεμάτο αξέχαστα τραγούδια, στιγμές από τα κλασικά ελληνικά μιούζικαλ του Δαλιανίδη αλλά και τα ποπ του ‘60.

Στην ερμηνεία τρεις ξεχωριστές φωνές, η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Σπύρος Κλείσσας και η Tereza που θα αποδώσουν τις διαχρονικές επιτυχίες των δύο συνθετών.

Και βέβαια οι νοσταλγοί του rock ‘n’ roll της δεκαετίας του 60, θα απολαύσουν τους θρυλικούς The Charms, να ερμηνεύουν τις μεγάλες τους επιτυχίες (Διωγμός, Γλυκειά αγαπημένη, Τρελοκόριτσο, Νοσταλγία, Έξω απ’ τον κόσμο), σε ένα ξέφρενο party.

Ένα μοναδικό μουσικό γεγονός που θα λαμβάνει χώρα τις Κυριακές στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Eνορχήστρωση: Κώστας Νικολόπουλος

Από τις 8 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή
Ώρα έναρξης: 19:00

Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar
22 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
60 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
120 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
τηλεφωνικά στο 11876

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here