Οι Minor Project κυκλοφορούν το νέο τους digital single με τίτλο “Silver” δίνοντας μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη και πιο ώριμη δισκογραφική τους κίνηση. Οι Minor Project με το προηγούμενό τους single, είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 1.000.000 views στο YouTube, να μπουν στο ΤΟΠ 100 στα ραδιοφωνικά Charts και να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα iTunes.

minor_project_cover_2015_11

Το “Silver” συμπεριλαμβάνει όλα τα γνώριμα πλέον και αγαπημένα χρώματα των Minor. Η πατρινή μπάντα των Minor συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το παλιό με το νέο, το γνώριμο με το άγνωστο και το παρελθόν με το μέλλον. Το “Silver” είναι ένα τραγούδι που προκαλεί στον ακροατή ποικίλα συναισθήματα που τον οδηγούν από την ηρεμία στην έκρηξη και από την έκρηξη αυτή στο τίποτα. Ένα τραγούδι που ξεκίνησε από τον έρωτα και κατέληξε στην αγάπη. Πέρασε μέσα από την πιο φωτεινή πλευρά αυτού μέχρι που χάθηκε στο σκοτάδι…

Η συνεργασία των Minor Project με την μουσική παρέα των Nouveau Sextet που αποτελείται από κορυφαίους δεξιοτέχνες μουσικούς, προσδίδει στο “Silver” ένα πολυπολιτισμικό χαρακτήρα ως ιδιαίτερη μουσική πρόταση.

Το “Silver” σε στίχους και μουσική του Ευστάθιου Δράκου και παραγωγή του Gazarte, κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Hidden Track Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here