Ποιο είναι το χρώμα που αγαπάς περισσότερο; Ποιο είναι αυτό που φαντάζεσαι όταν τρέχεις με το αυτοκίνητο  στο πιο απρόσμενο ταξίδι και ποιο είναι αυτό που έρχεται στο μυαλό σου όταν πονάει η καρδιά σου και δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί;

Ο πρώτος δίσκος των Minor Project είναι μία συλλογή από έντεκα τραγούδια. Έντεκα ξεχωριστά και μοναδικά χρώματα, καθένα από τα οποία εξυμνεί την φωτεινή πλευρά της νιότης, σκιαγραφεί την μοναξιά του αφελούς έρωτα και δικαιώνει την αθωότητα της μουσικής μέσα από την απλότητα και τον αυθορμητισμό. Το In Colors δεν είναι μόνο χαρά. Είναι, και χαρά.

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα digital stores

minor_project_2016_03_001

Minor Project bio
Οι Minor Project ήταν μια παρέα από την Πάτρα, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο και μουσικοί στην υπόλοιπη ζωή τους. Το τραγούδι τους “In Colors” έγινε ένα από τα αγαπημένα αγγλόφωνα tracks της πενταετίας και έμεινε για μεγάλο διάστημα στο top 3 του Shazam και του itunesGR φτάνοντας μέχρι και την πρώτη θέση, ενώ μία σειρά συναυλιών και συνεργασιών με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως Tom Baxter, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, 2 Cellos, Μαριέττα Φαφούτη κ.α, τους έφερε πιο κοντά στο αθηναικό κοινό.

Τα ραδιόφωνα τους αγάπησαν, ενώ οι εμφανίσεις τους στο Gazarte ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να τους γνωρίσει καλύτερα το συναυλιακό κοινό της πρωτεύσουσας. Παράλληλα, το συγκρότημα καταπιάστηκε με διάφορους τρόπους με την ελληνική μουσική. Διασκευάζει Απόστολο Καλδάρα και “Της αμαρτίας το στρατί”, αλλά και κλασικά τραγούδια όπως η “Οδός Ονείρων” του Μάνου Χατζιδάκι και το “Τόσα Καλοκαίρια” του Μίμη Πλέσσα, τα οποία φαίνεται να αγαπήθηκαν και να συνδέθηκαν με τον ήχο των Minor project.

Λίγα χρόνια μετά το πρώτο δίσκο τους, οι Minor βρίσκονται πάλι στο στούντιο για την ηχογράφηση του συνθέτη και τραγουδιστή του δίσκου τους Ευστάθιου Δράκου με τη Δήμητρα Γαλάνη και το Νίκο Μωραίτη, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται για τον δεύτερο δίσκο τους. Το κομμάτι “Silver” είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here