Περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο «Λίγο χρώμα», η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει με νέο single. Ένα τραγούδι που της εμπιστεύτηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τίτλο «Τι σε νοιάζει εσένα», σε στίχους και μουσική του ίδιου. Το κομμάτι έχει ήδη ξεχωρίσει, αφού η αγαπημένη τραγουδοποιός το έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμα που παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μαζί με τους δύο αγαπημένους τραγουδοποιούς θα ταξιδέψει μέσα στο 2019 σε πολλούς ευρωπαϊκούς σταθμούς για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στους ομογενείς –και όχι μόνο– του εξωτερικού. Πρώτοι προγραμματισμένοι σταθμοί είναι: στις 22 Ιανουαρίου στη Βιέννη, στις 15 Μαρτίου στο Άμστερνταμ και στις 17 Μαρτίου στις Βρυξέλες.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η ανοδική πορεία της χορωδίας Νote Allegre, στην οποία η ΜΙρέλα Πάχου έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Μετά την επιτυχημένη πρώτη συναυλία στον Ιανό, με guest τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρο Γραμμένο, Μαριάννα Πολυχρονίδη και τον Πέτρο Λαγούτη, έρχονται νέα πράγματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here