Οι Misty 9 είναι αποτέλεσμα της συνεύρεσης του Παναγιώτη Σπυρόπουλου (κιθαρίστα των Tσοπάνα Rave) και της Νίκης Γρανά (πιανίστριας / ηθοποιού), δυο ανθρώπων με κοινή αισθητική και ακούσματα.

Μια πολυδιάστατη σύμπραξη χωρίς ηχητικούς περιορισμούς, προϊόν της ανάγκης και των δύο για το γνωστό ταξίδι μέσα από τη μουσική σε όλο της το φάσμα. Μελωδίες που φλερτάρουν με το trip-hop αλλά και progressive ήχοι, στίχοι εσωτερικής αναζήτησης σε συνδυασμό με ηλεκτρικά, νοσταλγικά, dub μοτίβα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του ήχου τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single-video clip ”Waiting for the sun”.

Στη συναυλία τους στο six d.o.g.s την Τετάρτη 15 Απριλίου στις 21:30, θα παρουσιάσουν 10 από τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα σε ηλεκτρονική μορφή και βινύλιο.

Επί Σκηνής:
Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ηλεκτρικές κιθάρες), Νίκη Γρανά (πιάνο, keyboards, κιθάρα, φωνή), Ντίνος Ξαρχάκος (τύμπανα), Nick Sandalis (μπάσο)

misty9_biotech_afisa_2015_04

Oι Biotech εμφανίζονται στο six d.o.g.s με νέο υλικό από το δεύτερό τους άλμπουμ, του οποίου η παραγωγή βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Alternative, Rock, Progressive, ψυχεδελικός ήχος με τάσεις πειραματισμού και αναφορές στην παραδοσιακή μουσική.

Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Alive We Die” το 2012 από τη Sony Music, έχοντας κερδίσει την 1η θέση στον διαγωνισμό «Nakas Band Festival». Ακολούθησαν συναυλίες σε χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Στα τέλη του 2013 μπήκαν στο στούντιο για την παραγωγή μουσικής για το θεατρικό έργο “Eκκλησιάζουσες” του Αριστοφάνη και αμέσως μετά ξεκίνησαν την παραγωγή του νέου τους άλμπουμ, συνεχίζοντας παράλληλα τα live, μέσα από τα οποία εξελίσσουν συνεχώς το νέο τους υλικό.

Οι Biotech είναι οι:
Hλίας Καραχάλιος – Drums
Κωστής Βήχος – Μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – Fender Rhodes, Mellotron & Synths
Χρύσα Τσαλταμπάση – Φωνή
Ανέστης Ψαραδάκος – Κιθάρες

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Tηλ. 210 3210510

Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here