Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μικρό Κεραμεικό, έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες χειμερινές σαιζόν που προηγήθηκαν στην Αθήνα. Έχοντας στις αποσκευές του ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες (συνεργασίες με τη Γιώτα Νέγκα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης – συναυλίες στο Λονδίνο, το Ηρώδειο και όλη την Ελλάδα), τον τελευταίο του δίσκο “Από το Βυζάντιο στο Σήμερα» να ξεχωρίζει και την επικείμενη ενδιαφέρουσα δισκογραφική συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Δημήτρης Μπάσης είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο Μικρό Κεραμεικό μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος διαθέτει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού τραγουδιστή. Από το 1985 που ξεκίνησε το τραγούδι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.α. Τα προσεκτικά του βήματα στο τραγούδι και στη μουσική εδραίωσαν την παρουσία του στην καρδιά του κόσμου.

Μαζί τους η σπουδαία τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη, η οποία συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Δημήτρη Μπάση, καθώς και η ταλαντούχα Κωνσταντίνα Χρήστου.

Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος μας ταξιδεύουν σε μια διαδρομή στο προσωπικό τους ρεπερτόριο («Χαμοπούλια», «Η ζωή», «Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Στη σκέψη της τρελής», «Ο γκρεμός» κ.α.), όπως επίσης και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αλλά και επιλογές – εκπλήξεις…

Ένα συλλογικό πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το καλό τραγούδι, γνώμονα τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση και οδηγό την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων όπως ο Δημήτρης, ο Γεράσιμος, η Χρυσούλα και η Κωνσταντίνα.

Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα, ο Μικρός Κεραμεικός ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.

Παρασκευή, Σάββατο: 23:00 – Κυριακή μεσημέρι: 14:00

Τιμές:  Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ, κρασί 50 ευρώ – Κυριακή μεσημέρι 35 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και δωρεάν κρασί

Είσοδος με ποτό στο μπαρ 15 ευρώ

Μικρός Κεραμεικός
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Κεραμεικός
Τηλ.: 210.5222222

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here