Γιατί και το τραγούδι το φορτώσαμε με τόσες μουσικές που σιγά σιγά βουλιάζει και την τέχνη μας τη στολίσαμε τόσο πολύ που φαγώθηκε από τα μαλάματα το πρόσωπό της…
Γιώργος Σεφέρης (1900-1971)

Ένας ολοκληρωμένος ερμηνευτής που παραμένει μία από τις σταθερές αξίες στον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ο Δημήτρης Μπάσης, συναντά τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σ’ ένα ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη και την κιθάρα του Μανόλη συνθέτουν μία συναυλία με γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Θέατρο Αθηνά
Δεριγνύ 10 & Πατησίων (έναντι σταθμού Βικτώρια)
Τηλ. κρατήσεων: 210 8237330

Εισιτήρια: από 10€

Προπώληση: More.com

————————————-

* Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά χρονιά για το Θέατρο Αθηνά, οι επιχειρήσεις Θ.Δ Μαροσούλη δημιουργούν την “Συναυλία της Τετάρτης” – σε καλλιτεχνική διεύθυνση του συνθέτη Μιχάλη Κουμπιού – και ανοίγουν την φιλόξενη σκηνή του Αθηνά σε ακούσματα που όλοι αγαπάμε.
Σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα εμφανίζονται από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here