Η Μπέσσυ Αργυράκη γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι.

Γεμάτη ζωή, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει για δεκαετίες τώρα να κρατάει μια σταθερή θέση στην καρδιά όσων την γνωρίζουν.

Η ερμηνεύτρια με τα πολλά διεθνή βραβεία και τις διαχρονικές επιτυχίες Μεγάλη στιγμή, Μια θάλασσα γαλάζια, Αθήνα Μάννα μου, Σαν ένα όνειρο, Κορμί και αλάτι, Μάθημα Σολφέζ, έρχεται στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από την Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2021 και κάθε Παρασκευή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Θα μας τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της , θα μας ταξιδέψει μέσα στις δεκαετίες με ξένα και ελληνικά τραγούδια , πολλούς αγαπημένους guests και θα μας προσφέρει το ωραιότερο party, με υπογραφή…

Παρασκευή 5 Νοέμβρη στις 21:30 και κάθε Παρασκευή
(για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων)
Διάρκεια: 120’

Γυάλινο Μουσικό Θεάτρο – UpStage
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Εισιτήριο: 15€

Προπώληση: Viva.gr

Συντελεστές:
Πλήκτρα – Φωνή – Επιμέλεια προγράμματος: Δημήτρης Κίκλης
Σαξόφωνο – Φλάουτο: Φοίβος Μποζάς
Κιθάρα: Αργύρης Βασιλείου

Επικοινωνία – Δημοσιές Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα
Διεύθυνση κι Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Ξηρογιάννης

* Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.
Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here