Οι στίχοι του τραγουδιού «Υπάρχουν νύχτες» αναφέρονται σε νύχτες, δυσκολίες και καταστάσεις που προσπαθούμε να τις νικήσουμε μα κάποιες φορές είναι αδύνατο. Εκεί είναι που έρχεται η μουσική και ο χορός να μας δείξουν πως ότι το τραγουδάς και το χορεύεις, το νικάς.

Ο Manos del mago, που στα ισπανικά σημαίνει “χέρια του Μάγου”, είχε την πρώτη του επαφή με μια κιθάρα στην ηλικία των 5 ετών. Μεγάλωσε με την παλιά ελληνική χιπ – χοπ σκηνή και έγραφε στίχους και μουσική από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχοντας σε μικρά group. Όντας επαγγελματίας χορευτής, γνωρίζει πολύ καλά πως η μουσική μιλάει στην ψυχή και αυτό θέλει να το μεταδώσει μέσα από τα τραγούδια που γράφει, συνθέτει και ερμηνεύει.

Ο Mr. Bachata, είναι εδώ και 10 χρόνια, ο Έλληνας αντιπρόσωπος της δομινικάνικης μουσικής που ονομάζεται bachata. Με underground επιτυχίες στο ιστορικό του, όπως το «Μάθε μου», «Πατρίδα», «Μη μασήσεις» (OST της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου») και δεκάδες διασκευές ελληνικών και ξενόγλωσσων τραγουδιών σε λάτιν ρυθμούς, προσθέτει άλλο ένα δυναμικό τραγούδι στο ρεπερτόριό του.

Το «Υπάρχουν Νύχτες» σε στίχους και μουσική του Μάνου Ψωμά, είναι μια απόπειρα να συνυπάρξουν Δύση και Ανατολή στον ίδιο χώρο, δημιουργώντας το ιδιαίτερο ηχόχρωμα που μαγνητίζει απ’ το πρώτο άκουσμα. Ο συνδυασμός ήχου και εικόνας, στο εξαιρετικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Πέτρου Σκούτα, δικαιώνει την ένωση αυτήν.

Βιολί έπαιξε ο Γιώργος Σπυρόπουλος

Λήψεις, μοντάζ, σκηνοθεσία: Πέτρος Σκούτας

Χορευτές:
Μαρίνα Μουγκούλη
Καλλιόπη Χατζησταύρου
Φανή Καραγιάννη
Danceworld crew

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here