Η Σύλβια Ευθυμίου είναι ένα κορίτσι παθιασμένο με τη μουσική και το τραγούδι και είναι σίγουρο ότι θα γίνει η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια που θα αγαπηθεί από όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτό που λέμε “καλό τραγούδι”.

Γεννήθηκε στην πανέμορφη Πάφο της Κύπρου αλλά εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ελλάδα όπου ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει πολλές σπουδές, συμμετοχές και πρωτιές σε διεθνή φεστιβάλ κλασσικής κιθάρας, εμφανίσεις ως ερμηνεύτρια σε μουσικές σκηνές και συμμετοχές σε μουσικές παραστάσεις…

Μετά από χρόνια σπουδών, εμπειριών και παρατήρησης του χώρου στον οποίο θέλει να κινηθεί, αποφάσισε ότι ήρθε ο καιρός να αναζητήσει ταυτότητα και μουσική παρέα. Ο άνθρωπος που απ’ την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε της έκανε «κλικ», ήταν ο συνθέτης και σολίστας βιολιού Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Άρχισαν να κάνουν παρέα, να φτιάχνουν demo, να δοκιμάζουν νέους ήχους, να κάνουν μερικά επιλεγμένα live μέχρι που έφτασε η στιγμή να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους τραγούδι.

«Να βγεις από τα χρώματα», είναι ο τίτλος του, σε μουσική του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη και ακούγοντάς το, θα διαπιστώσετε ότι η Σύλβια αναδεικνύεται μέσα από καλά δουλεμένα υλικά και μας δείχνει τις φωνητικές και ερμηνευτικές της δυνατότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here