Η «Ειμαρμένη» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και περιέχει έξι τραγούδια που φέρουν τη δημιουργική σφραγίδα του σχήματος των Final Act.

Οι Final Act έρχονται να δώσουν τη μουσική πνοή τους σε ένα χώρο που μας έχει καταθέσει κατά καιρούς έξοχα τραγούδια και μας έχει σηκώσει από τις καρέκλες μας.

Οι Final Act συστήνονται επίσημα στο κοινό το 2016 και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα καταφέρνουν να αποκτήσουν πιστό κοινό, να δισκογραφήσουν και να συνεργαστούν επί σκηνής με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι: Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Κώστας Παρίσης, Εκείνος κι Εκείνος, Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα, Magic de Spell, Γεωργία Νταγάκη, Χρήστος Νινιός κ.ά.

Σημαντικός σταθμός της μπάντας, η συμμετοχή τους στην πρώτη εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές του Πάνου Χρυσοστόμου, όπου καλεσμένοι στο στούντιο Ε της ΕΡΤ ηχογράφησαν ζωντανά τραγούδια από το άλμπουμ τους, αλλά και αγαπημένες τους «πειραγμένες» διασκευές.

Η «Ειμαρμένη» είναι ένας digital δίσκος που σηματοδοτεί την ωριμότερη στιγμή των Final Act οι οποίοι με στιβαρές συνθέσεις, χωρίς να μασάνε τα λόγια τους, αφηγούνται τις ιστορίες τους, ντύνοντάς τες με «σκληρές» μουσικές ή δημιουργώντας λυρικές rock μπαλάντες.

Οι Final Act, παρ’ όλο που αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες ενός σχήματος που τα μέλη του ζουν και δημιουργούν στην περιφέρεια, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με το ταλέντο και το πάθος τους και να αποτελέσουν μια από τις νέες σταθερές της ελληνόφωνης rock σκηνής.

Το album «Ειμαρμένη» αποτελείται στην πραγματικότητα από δέκα τραγούδια, τέσσερα από τα οποία θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη χρονιά για να ολοκληρώσουν τον δίσκο.

Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Παππάς και ο Πάνος Περιβολάρης και τους στίχους η Θάλεια Αντουλινάκη.

Tους Final Act αποτελούν οι:
Κιθάρες: Γιώργος Παππάς
Μπάσο: Γιώργος Αλμπάνης
Φωνή: Πάνος Περιβολάρης
Στίχοι: Θάλεια Αντουλινάκη

Συμμετέχει στα τύμπανα και τα φωνητικά ο Δημήτρης Αιγινήτης

Ενορχήστρωση: Final Act
Ηχογράφηση: Κωστής Γιαννακόπουλος /Νίκος Θεοδωρακόπουλος
Μίξη: Μανώλης Κουτσάκης – Σάκης Πυριόχος
Mastering: Νάσος Νομικός
Art Work: Θάλεια Αντουλινάκη
Graphic Design: Δημητρης Αιγινήτης

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθάρες: Γιώργος Παππάς
Μπάσο: Γιώργος Αλμπάνης
Τύμπανα/φωνητικά: Δημήτρης Αιγινήτης
Φωνή: Πάνος Περιβολάρης

Στο τραγούδι «Έντεχνος οργασμός» έπαιξαν τρομπέτα ο Νίκος Κωνσταντέλος και τρομπόνι ο Γιώργος Γεώργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here