Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ «ο Κόσμος σου», η Νεφέλη Φασούλη υποδέχεται τους φίλους της σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα και ανατροπές με όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και πολλά ακόμα που ερμηνεύει μοναδικά, το Σάββατο 8 Ιουλίου στον Πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων “Όλη η Αθήνα μια σκηνή”!

Ένας χρόνος και μια συναυλία όλο ανατροπές και περιπέτεια, που ισορροπεί περίτεχνα ανάμεσα στον ενθουσιασμό και το φόβο για αυτά που έρχονται, στη χαρά και τον πόνο που «άλλον τέτοιον δεν έχω νιώσει».

Θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου, το αθηναϊκό τσα-τσα “Βόλτα”, το “Θα σου πω εγώ”- ωδή στο λαϊκό τραγούδι του ’70, το πιο εσωτερικό ομότιτλο του album “Ο Κόσμος Σου” αλλά και τα άλλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όπως το Casa Malaparte και η Αχερουσία, τραγούδια που περιγράφουν το σήμερα αλλά και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια από τις νέες δουλειές που έρχονται.

Μαζί της στη «ζωή και στη σκηνή» η αδιαίρετη μουσική Αγία Οικογένεια: Κωστής Χριστοδούλου σε πιάνο – πλήκτρα, Γιοελ Σοτο στο μπάσο και Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα.

Παρασκευή 8 Ιουλίου
Ώρα Έναρξης: 21.00

Πεζόδρομος Φωκίωνος Νέγρη

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here