Οι Goin’ Through κλείνουν φέτος 25 χρόνια με σταθερή δισκογραφική παρουσία, έχοντας στο ενεργητικό τους τα πιο κλασικά τραγούδια του είδους, τραγούδια που όλα αυτά τα χρόνια καταγράφουν γεγονότα και εικόνες από την ελληνική πραγματικότητα, κοιτώντας κατά μέτωπο τα μεγάλα κοινωνικά θέματα.

Την ίδια στιγμή, οι Goin’ Through, πρωτοπορώντας σε μουσικά συντηρητικές εποχές, ήταν αυτοί που άνοιξαν από πολύ νωρίς τον δρόμο για την ευρεία αποδοχή της μουσικής τάσης του hip-hop στα clubs, αλλά και στα επιφυλακτικά με αυτή τη μουσική (ακόμη και σήμερα!) ραδιόφωνα.

Με το νέο τους άλμπουμ «ISO 9001» οι Goin’ Through επιστρέφουν και πάλι στον ίδιο ρόλο με ένα σύνολο από 10 εκρηκτικά τραγούδια, κάποια από τα οποία είχαν ήδη κυκλοφορήσει και αγκαλιαστεί από το κοινό (Καληνύχτα Ελλάδα, Bellagio, Όταν Το Χέρι Μου Χτυπώ feat. Μιχάλης Τζουγανάκης, HOLA feat. Julio Inglesias Jr. & Παιδί Χωρισμένων Γονιών feat. Στάθης Δρογώσης), ενώ από τα εντελώς καινούργια ξεχωρίζουν το ομότιτλο του άλμπουμ «ISO 9001 – Λίγο Λίγο» και το πιο πρόσφατο single «EURO 2019».

Εκτός από τους Goin’ Through (Νίκος “NiVo” Βουρλιώτης & Μιχάλης Παπαθανασίου) το άλμπουμ υπογράφει κι ο γνωστός δημιουργός Θάνος Παπανικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here