15/2/2011
www.musiccorner.gr

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τη Lyra η νέα δισκογραφική εργασία του Βασίλη Δημητρίου με δεκατέσσερα νέα τραγούδια, τους στίχους των οποίων υπογράφει ο Γιάννης Κακουλίδης. Ερμηνεύουν ο Μανώλης Μητσιάς και η Γιώτα Νέγκα.

Ο Βασίλης Δημητρίου, συνθέτης που στην μακρόχρονη πορεία του έχει ασχοληθεί με πολλά διαφορετικά είδη μουσικής (για μπαλέτο, θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση, καθώς και σύγχρονη κλασική) επιστρέφει – μετά τις μεγάλες επιτυχίες του “Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά”, “Το πεπρωμένο”, “Τάκα τάκα”, “Κάτω από γέφυρες” κ.ά. – με έναν δίσκο με αμιγώς λαϊκά τραγούδια.

Επιπλέον είναι σημαντικό ότι το άλμπουμ αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή του Γιάννη Κακουλίδη στη δισκογραφία μετά από πολλά χρόνια.

Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο «Συντομογραφίες» και περιλαμβάνει δέκα λαϊκά τραγούδια (ζεϊμπέκικα, χασάπικα) και τέσσερις μπαλάντες. Ερμηνεύει ο Μανώλης Μητσιάς, που με εξαίρεση την συμμετοχή του στο «Κ.Γ. Καρυωτάκης» ξανασυναντιέται στο στούντιο με τον Βασίλη Δημητρίου 35 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία. Δύο μπαλάντες ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα.

Αυτοί που άκουσαν τα νέα τραγούδια στο στούντιο, μιλούν για μία ξεχωριστή συνεργασία που γέννησε σπουδαία τραγούδια, τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα γίνουν μεγάλες επιτυχίες. Οι ερμηνείες δε, τόσο του Μανώλη Μητσιά όσο και της Γιώτας Νέγκα είναι απλά συγκλονιστικές!

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here