H Κατερίνα Κυρμιζή παρουσιάζει άλλο ένα music video από το EP «Κάκτοι ΙΙ» που κυκλοφόρησε τέλη Ιουνίου, γεμάτο «φως και χρώμα» όπως λένε και οι στίχοι του τραγουδιού «Πότε Θα ‘ρθεις».

Με μελωδικό και στιχουργικό ένστικτο που δεν υποπίπτει πότε στην μοδάτη ελαφρότητα η Κατερίνα Κυρμιζή με το «Πότε θα ‘ρθεις», παρουσιάζει ένα από τα ωραιότερα ποπ τραγούδια της χρόνιας.

Οι reggae κιθάρες του Νίκου Γρηγοριάδη δίνουν καλοκαιρινή φρεσκάδα, τα πλήκτρα της Κυρμιζή, ανεμελιά δεκαετίας ογδόντα, το χαρακτηριστικό μπάσο του Γιάννη Γρηγορίου και τα τύμπανα του Δημήτρη Αντωνιάδη σε καλούν σε χορό, αιώνια Σειρήνα η Κατερίνα φέρνει για άλλη μια φορά λιακάδα με τα αιθέρια φωνητικά της, ο δε μηχανικός ήχου Ηλίας Λάκκας, δίνει το τελικό φινίρισμα στην μουσική παραγωγή της τριάδας (Γρηγοριάδη, Κυρμιζή, Λάκκα) που απέχει παρασάγγας από τον υπόλοιπό εσμό της ελληνικής παραγωγής.

Το videoclip «Πότε θα ‘ρθεις» σε σκηνοθεσία και σενάριο Κυρμιζή – Γρηγοριάδη, δείχνει ένα κορίτσι που μισεί τον έρωτα γιατί αγαπάει περισσότερο απ’ όσο αγαπιέται. Η απουσία του αγαπημένου γίνεται μια πλήρης απασχόληση. Στο ομοίωμά του η Κυρμιζή που επιμελήθηκε σκηνικά, styling και μοντάζ, κάνει …«βουντού», προσπαθεί να το γοητεύσει, να το διασκεδάσει, το μαλώνει, αναζητεί στο πλαστικό του χεράκι ένα χάδι, μιαν ελάχιστη τρυφερότητα.

Πάλι με ξέχασες, για τα καλά
και ποια παρηγοριά θα με λυτρώσει
Είπες και έταξες τόσα πολλά
μα τα ‘κανες μαντάρα πριν νυχτώσει

Η λύπη μ’ άρπαξε απ’ το λαιμό,
ουρλιάζει στο φεγγάρι σαν το λύκο
Μισώ τον έρωτα, που σε ζητώ
σε κάθε της καρδιάς μου χτύπο

Είπες θα ‘ρθεις αργά το βράδυ.
Πότε θα ‘ρθεις;
Δεν απαντάς, κακό σημάδι!
Γιατί αργείς;

Ο πυρετός με φίλησε στο στόμα
Έλα στη νύχτα μου να φέρεις φως και χρώμα
Από άδεια αγκαλιά
αρρωσταίνει μια καρδιά
Για πόσο θες να περιμένω ακόμα;

Ο χρόνος πάγωσε, αργοκυλά
απόψε που μετριούνται όλοι οι πόθοι
Είπες και έταξες τόσα πολλά
οι πράξεις όμως δείχνουν ναι και όχι

Η νύχτα άκεφη σέρνει χορό
γεννάει λάθος όνειρα σαν άστρα
Η απουσία σου φιλί πικρό
που της καρδιάς μου γκρέμισε τα κάστρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here