Πρώτη προσωπική δουλειά της Antigone D. Το album περιλαμβάνει 15 κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής, σε ρυθμούς house, dance, electro ambient, epic rock, dance camerata, σε σύνθεση, ενορχήστρωση και programming από την ίδια.

Από πολύ μικρή είχε πάθος για τη μουσική και μεγάλη αγάπη στον Marc Almond και τον Jean Michel Jarre. Μέσα από τις σπουδές της στην κλασική και μοντέρνα μουσική, αλλά και από τις μουσικές της επιρροές και πρότυπα, από τους Marc Almond, Jean Michel Jarre, Charles Aznavour, Dalida, Christophe, Vangelis Papathanasiou, καθώς επίσης κι από την pop opera, που επηρέασαν την πορεία της ζωής της, συνθέτει σήμερα τις δικές της μουσικές δημιουργίες.

Κυκλοφορεί από την Protasis Music.

antiogone_d_2017_06_001_next_generation
Λίγα λόγια για την Αντιγόνη :
Η Antigone D είναι γεννημένη στις 29 Φεβρουαρίου 1976 στην Αθήνα. Είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδίστρια και καθηγήτρια μουσικής στο ωδείο Φίλιππος Νάκας. Συνθέτει, ενορχηστρώνει και κάνει η ίδια το programming στις μουσικές της. Απόφοιτος του ωδείου Φίλιππος Νάκας στο δίσκαλο αρμόνιο και κάτοχος του διπλώματος Grade 6 της Yamaha Music Foundation, ολοκλήρωσε της σπουδές της με το πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και Αντίστιξης και Φούγκας, στα ανώτερα θεωρητικά καθώς και με το πτυχίο Πιάνου. Παίζει πλήκτρα και τραγουδάει, σε μουσικές σκηνές και festival, γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, pop 80’-90’, latin- bossa, τραγούδια.

Διδάσκει μουσική από το 2000. Δίδαξε μουσική στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, στα Μοντεσσοριανά σχολεία και σε ωδεία της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Τα τελευταία 12 χρόνια διδάσκει Αρμόνιο-Ταχύρρυθμα ενηλίκων στο ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Μια μικρή γεύση από το δίσκο της :

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here