Μια συνεργασία, δύο ιδιαίτερων καλλιτεχνών, που προσπαθούν, να μας ταξιδέψουν στα σκοτεινά σημεία του εσωτερικού μας κόσμου, να μας προβληματίσουν και να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Οι στίχοι και η ερμηνεία αποκαλύπτονται περίτεχνα ενώ η μουσική αγκαλιάζει το ταξίδι, μεταφέροντάς μας στη φυλακή που χτίζουν τα λάθη και οι φόβοι μας. Μια φυλακή με ανυπέρβλητα εμπόδια όπου η ψυχή καλείται να ξεπεράσει.

Η ελπίδα μας φανερώνεται σε τρεις δέσμες φωτός και μας δίνει την ευκαιρία ν’ αποδράσουμε… ή μήπως όχι;

ksarxakos_2015_12_001

Ο Νίκος Ξαρχάκος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Γράφει ο ίδιος τα τραγούδια του. Το 2009, με την κιθάρα στον ώμο, ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι και άρχισε να μας φανερώνεται, σε μικρούς κυρίως χώρους. Στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί εμφανίσεις σε δεκάδες μαγαζιά, σε φεστιβάλ, συμμετείχε στη μουσικοθεατρική ομάδα «Ξου Κακά», στην ομάδα αφήγησης παραμυθιών «Παραμυθοκόρες» καθώς και στην παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου «Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου». Το 2013 μας παρουσίασε την πρώτη του, ανεξάρτητη, δισκογραφική δουλειά με τ’ όνομα “Σα μικρό παιδί”. Στις συνεργασίες του, σε περίοπτη θέση, καταγράφουμε αυτή με τον Βασίλη Καρρά, με το τραγούδι “μια ώρα αρχύτερα” που συμπεριλήφθηκε στο CD “από το Βορρά στο Νότο”.

Το τραγούδι “Μονόλογος μιας φυλακής” αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα την άνοιξη του 2016.

τραγούδι: Νίκος Ξαρχάκος
μουσική / στίχοι : Βασίλης Σιοκορέλης
mixing / mastering : Bedroom Studio
φωτογραφία : Ιωάννα Αντάρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here