Ο Χρήστος Νινιός και ο Βασίλης Μπαμπανιάρης, φίλοι και συμμαθητές από τα σχολικά χρόνια και μετέπειτα συνοδοιπόροι στα ίδια μουσικά μονοπάτια, ενώνουν τις φωνές τους (και την αγάπη τους για τη μουσική) παρουσιάζοντας στο ανανεωμένο Το Μπαράκι της Διδότου – Νέα Μπουάτ, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία και τραγούδια επίσης αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Ξυλούρης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Νίκος Παπάζογλου και πολλοί άλλοι.

Ο Χρήστος Νινιός, τραγουδοποιός που ξεχωρίζει από τη βαθιά φωνή και την ιδιαίτερη γραφή του, μας συστήθηκε το 2009 με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «11+» ενώ το 2013 κυκλοφορεί από την Warner Music το single «Δεν καταλαβαίνω τι μου λες». Το 2015 παρουσιάζει τη δεύτερη προσωπική του δουλειά από την Feelgood Records «Γράμμα στο Θεό» όπου το ομότιτλο τραγούδι σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης κυκλοφόρησε το 2011 την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μονόγραμμα», απ’ όπου ξεχώρισε ραδιοφωνικά το ομώνυμο τραγούδι και έγινε γνωστό πανελλαδικά, κατακτώντας μία θέση στο επίσημο chart της ένωσης Δισκογραφικών Εταιριών. Το 2012 ακολούθησε το CD single με τίτλο «Πώς να κρατηθώ μακριά σου».

Στην τρομπέτα ο Νίκος Κωνσταντέλος.

Σάββατο 23 Μαρτίου
ώρα 22:00

Το Μπαράκι της Διδότου
Διδότου 3, Κολωνάκι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990 (14:00 – 22:00)

Είσοδος: 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here