Η Spider Music σας παρουσιάζει το νέο τραγούδι των Nisigma «Φτιάχνω τον κόσμο απ’ την αρχή» , σε μουσική του Αλέξη Αργείτη και σε στίχους των Αλέξη Αργείτη και Χρήστου Τσιάβου.

Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στο κέντρο της Αθήνας όπου έλαβαν μέρος πολλοί περαστικοί που άφησαν το δικό τους μήνυμα για έναν κόσμο που θα μπορούσε να φτιαχτεί από την αρχή.

Οι Nisigma δημιουργήθηκαν κάπου στα μέσα του 2012.

Η πρώτη τους επίσημη μουσική δουλειά κυκλοφόρησε από τη Sony music και τη Rootopia, το καλοκαίρι του ίδιου έτους, το 2012, σε συνεργασία με τον Dope mc των Stavento με τίτλο: “a la ragga”.

Nisigma_2017_11_001

Τον Αύγουστο του 2013 κυκλοφορεί το δεύτερό τους τραγούδι με τίτλο ”Μάγισσα”, από τη MINOS EMI και τη Routopia, το οποίο βρίσκεται στον καινούριο δίσκο των Stavento, ”Στην άκρη του κόσμου”.

Λίγο αργότερα οι Nisigma κυκλοφορούν αυτόνομα το τρίτο τους τραγούδι με τίτλο ”Από καρδιάς” , ένα τραγούδι με πολύ έντονο το προσωπικό ύφος και τα βιώματα του συγκροτήματος.
Το Νοέμβριο του 2014 οι Nisigma υπογράφουν το νέο τους δισκογραφικό συμβόλαιο, αυτή τη φορά με τη MINOS EMI / UNIVERSAL και ένα μήνα αργότερα κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο: ”Αν μπορείς κι’αν τολμάς”.

Το 2015 συνεργάζονται με έναν από τους πιο καταξιωμένους πλέον καλλιτέχνες της Ελληνικής hip hop σκηνής, τον Τάκι Τσαν (Παναγιώτη Στραβαλέξη) από το θρυλικό συγκρότημα Ζωντανοί Νεκροί (ΖΝ) και κυκλοφορούν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο “Πως είναι δυνατόν”.
Λίγο αργότερα, στο ίδιο έτος κυκλοφορούν την καινούρια τους μπαλάντα με τίτλο “Μάτια μου βολικά”.

Λίγο πριν το τέλος του 2015 συνεργάζονται με τον σύλλογο ”Φλόγα” και κυκλοφορούν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο ”Σαν φλόγα”, ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους μικρούς ήρωες που παλεύουν καθημερινά με νεοπλασματικές ασθένειες.
Το 2016 κυκλοφορούν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο: ”Άσε τον κόσμο” σε διανομή από την Cobalt music.

Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν ακόμα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο “Η επόμενη μέρα”, το οποίο είναι και το επίσημο τραγούδι της ομώνυμης ταινίας μικρού μήκους του Δημήτρη Χριστοδούλου και βραβεύονται από την Unesco Πειραιώς και νήσων για το τραγούδι καθώς και για την μουσική τους επένδυση στην ταινία.

Το 2017 κυκλοφορούν το καινούριο τους τραγούδι με τίτλο “Μη με ξυπνάς”.
Μέσα στο ίδιο έτος υπογράφουν το καινούριο τους συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Spider music.

Έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα σε διάφορα lives και events με κάποια από τα κορυφαία αυτών το Amita motion, τον μύλο των ξωτικών και την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής.
Έχουν εμφανιστεί live σε μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κιάτο, Τρίκαλα, Ναύπλιο και έχουν συνεργαστεί και μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως την Έλενα Παπαρίζου, τους Stavento, την Ήβη Αδάμου, τον Τάκι Τσαν και πολλούς άλλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here