Οι Νto Dίesi παρουσιάζουν το νέο τους ψηφιακό single με τίτλο «Χορεύω».

Αποτελεί προάγγελο της κυκλοφορίας του ολοκληρωμένου ψηφιακού τους album που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Oι Nto Diesi , που έχουν δημιουργήσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια και στιχουργός Πένυ Ραμαντάνη με τον ξεχωριστό συνθέτη και δεξιοτέχνη της κιθάρας Δημήτρη Νίτη, έχουν κάνει ήδη δυναμική είσοδο στην ελληνική pop-rock μουσική σκηνή με το στιβαρό και ευδιάκριτο ήχο τους.

Το «Χορεύω» είναι ένα αισιόδοξο ρυθμικό τραγούδι υπέρβασης, μιας πραγματικότητας που παραπαίει ανάμεσα στην άχρωμη καθημερινότητα και την ατέρμονη επανάληψη του ίδιου μοτίβου ζωής.

Η μουσική του Δημήτρη Νίτη λικνίζει το σώμα και φωτίζει την ψυχή, ενώ η ερμηνεία της Πένυ Ραμαντάνη χρωματίζει έξοχα τους εξαιρετικούς στίχους της, που ακροβατούν με ευλυγισία ανάμεσα στην ανάγνωση της πραγματικότητας και την ψυχική δύναμη που διαθέτουμε όλοι για να την αλλάξουμε.

Χορεύοντας; Γιατί όχι! Σημασία δεν έχει το πώς αντλείς την αισιοδοξία αλλά ότι την έχεις κρυμμένη κάπου μέσα σου. Oι Νto Diesi με το φρέσκο και ιδιαίτερο ήχο τους εμπλουτισμένο με ethnic επιρροές εκπέμπουν ισχυρό σήμα καταξίωσης στη συνείδηση του κοινού που αναζητά ακούσματα πέρα από τα τετριμμένα.

Το «Χορεύω» έχει οπτικοποιηθεί σε ένα πρωτότυπο video clip παραγωγής PMD που εκφράζει με εύγλωττο τρόπο τη ρυθμική του ψυχή.

Στίχοι: Πένυ Ραμαντάνη
Μουσική – Ενορχήστρωση: Δημήτρης Νίτης – Μάξιμος Δράκος

Δημήτρης Νίτης: ακουστική κιθάρα , ηλεκτρική κιθάρα, κρουστά, φωνητικά
Μάξιμος Δράκος: kazoo, πιάνο-πλήκτρα, μπάσο, τύμπανα,
Μίξη-mastering: Δημήτρης Μυγιάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here