Οι Ντο Δίεση παρουσιάζουν το νέο τους ψηφιακό single με τίτλο «Χορεύω» στο Μουσικό Κουτί στο Γκάζι στις 20 Οκτωβρίου !

Αποτελεί προάγγελο της κυκλοφορίας του ολοκληρωμένου ψηφιακού τους album που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Το «Χορεύω» είναι ένα αισιόδοξο ρυθμικό τραγούδι υπέρβασης, μιας πραγματικότητας που παραπαίει ανάμεσα στην άχρωμη καθημερινότητα και την ατέρμονη επανάληψη του ίδιου μοτίβου ζωής.

nto_diesi_2018_05_001

Το γκρουπ, που έχουν δημιουργήσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια και στιχουργός Πένυ Ραμαντάνη με τον ξεχωριστό συνθέτη και δεξιοτέχνη της κιθάρας Δημήτρη Νίτη, έχει κάνει ήδη δυναμική είσοδο στην ελληνική pop-rock μουσική σκηνή με το στιβαρό και ευδιάκριτο ήχο τους.

Στις παραστάσεις αυτές, στο ταξίδι των τραγουδιών τους, περνούν κι από τραγούδια αγαπημένα της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής, τραγούδια της Πένυς από την πρωτύτερη δισκογραφία της κι άλλα βγαλμένα από τις ρίζες και τις μνήμες μας.

Παρέα με τις κιθάρες, το ακορντεόν, το βιολί, το μπάσο, τα κρουστά, τους πειραματισμούς στους ήχους, την ζεστή, άμεση φωνή και παρουσία της Πένυς, την μοναδική ενέργεια και πάθος του Δημήτρη Νίτη, οι Ντο Δίεση δημιουργούν την ατμόσφαιρα για συναισθήματα, παρέα, ένωση που είναι και η αξία της μουσικής, με εργαλεία τα τραγούδια και τον ήχο τους.

Την ομάδα συμπληρώνουν οι εξαιρετικοί Μιχάλης Κεχαγιάς (μπάσο, πλήκτρα, φωνητικά) και Ελεονόρα Μανόνα  (πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν, βιολί, φωνητικά), μουσικοί με την δική τους ξεχωριστή και σημαντική  πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 
έναρξη 22.30

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32 Γκάζι
τηλ. Κρατήσεων 6936840983,

Προγραμματισμένες έως τώρα Παραστάσεις:
11/10 Johnny Rock Bar, Νέα Φιλαδέφεια
12/10 Μουάτ, Βούλα
27/10  Motown, Κόρινθος
10/11 Motel Café Bar, Θήβα
17/11 My place, Χολαργός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here