O Αδάμ Τσαρούχης, για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Passport Κεραμεικός – Upstairs, έρχεται να την γεμίσει με φως και χαρά, στη μουσική παράσταση Polaroid Party, με τραγούδι και χορό σε ρυθμούς swing, Latin, cha cha, bossa nova.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μάς συστήθηκε μουσικά το 2012, με δύο διασκευές που γνώρισαν ραδιοφωνική επιτυχία: «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Θα ακουστούν τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία», καθώς και τραγούδια που όλοι μας έχουμε αγαπήσει.

Σαν ένα Polaroid film με έγχρωμες εικόνες και με τραγούδια όπως «Ξύπνα αγάπη μου», «Τρίτο στεφάνι», “Feeling good”, «Πολλές φορές», «Είσαι παιδί μου πειρασμός», «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», «Διπλός γλυκός καημός», υπόσχεται να μοιραστεί μαζί σας μια μοναδική βραδυά με κέφι και πολλά χαμόγελα.

Τον Αδάμ συνοδεύει στην σκηνή η Σοφία Νάσιου, η εκφραστική τραγουδίστρια των «Brandy Σουαρέ», που ξεχώρισε για τις ερμηνείες της στο πρόσφατο The Voice.

tsarouxis_2018_03

Συντελεστές
Πιάνο / Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάνος Αθανασιάδης
Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Σαξόφωνο: Δημήτρης Καραγιάννης
Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης

Υπεύθυνος Ήχου: Νίκος Κόλλιας
Σκηνικά: Γιώργος Τραβασάρος

Κυριακή, 4 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Τηλ. κρατήσεων: 210 5222203

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk Συντάγματος και Τεχνόπολης και στο athinorama.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here