Το άλμπουμ του Άκη Μπαρούτα “Επιστρέφω στη Γη“, κυκλοφόρησε σε cd και ψηφιακή μορφή (download και streaming) στις αρχές Μαρτίου του 2018.

Από το άλμπουμ ξεχώρισε ήδη το «28.000» με το animated video clip που το συνοδεύει, αλλά και το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ.

Στα -σχεδόν- τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ του «Στις Πλατείες του Κόσμου», ο Άκης έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερο τραγουδοποιό που μέσα από την προσωπική του ανάγκη για έκφραση δείχνει ικανός να δώσει φωνή στις ανησυχίες της γενιάς του.

mparoutas_2018_03_001

H Live Παρουσίαση του Επιστρέφω στη Γη θα γίνει την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Mylos Club στη Θεσσαλονίκη. Θα ακουστούν και τα 10 τραγούδια του άλμπουμ, τραγούδια που συνθέτουν έναν προσωπικό κόσμο, στο οποίο όμως καθένας μπορεί να βρει ένα κομμάτι του εαυτού του, τραγούδια που εμπνέονται από το μυστήρια του σύμπαντος και πως αυτά ίσως επηρεάζουν την ύπαρξη μας. Τραγούδια ειλικρινή, στοχαστικά, ανοιχτά σε ερμηνείες, αλλά ταυτόχρονα προσιτά.

Το cd κυκλοφορεί σε ιδιαίτερη χάρτινη συσκευασία, η οποία περιλαμβάνει το σχετικό booklet και ένα poster, σχεδιασμένο από την Σοφία Τόπη. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα ενημερωμένα δισκοπωλεία, καθώς και στα καταστήματα Public.

Το πρόγραμμα της συναυλίας συμπληρώνεται από ορισμένα από τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ του Άκη που είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2014.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Φωνές: Άκης Μπαρούτας
Κιθάρες – Φωνές: Νίκος Δημακίδης
Μπάσο: Τόλης Δεληγιάννης
Πλήκτρα – Πιάνο: Ανθή Κύρκου
Τύμπανα – Κρουστά: Αλέκος Σπανίδης

Παρασκευή 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Μύλος Club
Αν.Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 551 836

Eίσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here