• Η προγραμματισμένη για 9/9 συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο θέατρο Γης μεταφέρεται σε νέο χώρο και με νέα ημερομηνία

———————–

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, κλείνοντας την καλοκαιρινή περιοδεία, ανεβαίνει στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με μια κιθάρα ή ένα λαούτο και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα αυτό έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα, σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή σε μεγάλα θέατρα.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, φωνή.
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας.
Φώτα: Κωνσταντίνος Αλεξίου

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
Η Συναυλία ξεκινάει: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00

Θέατρο Δάσους – Θεσσαλονίκη

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ενιαία τιμή καθήμενων
15 ΕΥΡΩ

  • ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
    Από 7/9 θα ξεκινήσει η προπώληση της νέας ημερομηνίας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΣΑΡΩΘΡΟΝ, VIVA.GR, και στα ταμεία του ΚΘΒΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here