Ο Αργύρης Λούλατζης live στο Club του Σταυρού του Νότου την Πέμπτη 21 Μαρτίου!

Θα παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καθώς και διασκευές που ταξιδεύουν από την Κρήτη έως την Ήπειρο και τη Θράκη.

Ο Αργύρης Λούλατζης είναι ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων. Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας. Τον Δεκέμβριο του 2012, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια», που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του δίσκου του, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο. Ο «Αμέθυστος» είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική και στίχους του Αργύρη Λούλατζη, το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κουβέντες με τους Ουρανούς». Το ομότιτλο τραγούδι το ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη. Επίσης, ο δίσκος περιέχει άλλα δυο ντουέτα , ένα με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, το «Μόνο ξενιτιά» και άλλο ένα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, το «Σαν εχθές».

Τον Δεκέμβρη του 2017, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Δυο σπίρτα» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή, ενώ τον Απρίλη του 2018 βγήκε το νέο single για το τραγούδι «Απανεμιά», το οποίο ερμηνεύει ο Αργύρης Λούλατζης παρέα με το Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη.

Special Guests
Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης
Νίκος Στρατάκης
Μιχάλης Καραλιόλιος

Παίζουν οι μουσικοί
Γιώργος Μιγδάνης | Κιθάρα
Δρόσος Σκυλλάς | Κρουστά

Πέμπτη 21 Μαρτίου
Ώρα 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here