Ο Αριστείδης Χατζησταύρου ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Μουσικό Κουτί, ανήμερα των Χριστουγένννων (Τετάρτη 25/12) έχοντας καλεσμένη του την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου για να ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια και διασκευές από τη συνεργασία τους όπως τα “Θεριό” και “Χορέψετε”!

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου με γενικό τίτλο «Ινώ», ο κιθαρίστας και συνθέτης Αριστείδης Χατζησταύρου παρουσιάζει τις 11 διασκευές-ανασυνθέσεις παραδοσιακών τραγουδιών του Αιγαίου που περιέχονται στο δίσκο σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη και συμμετέχοντες την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου (Bogaz Music) καθώς και τραγούδια του συνθέτη που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίοι ερμηνευτές όπως Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Σαβίνα Γιαννάτου, Λιζέτα Καλημέρη. Η μουσική πρόταση συμπληρώνεται με αγαπημένες επιλογές από την τριακονταετή καλλιτεχνική και δισκογραφική παρουσία του συνθέτη-κιθαρίστα δίπλα σε μορφές όπως οι Παύλος Παυλίδης (b-movies), Nίκος Τάτσης, το συγκρότημα «Θέρος», την “Ορχήστρα των χρωμάτων” και τον Μάνο Χατζιδάκι.

Παίζουν οι:
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες και φωνή
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες
Αντρέας Μπουλασίκης – flamenco κιθάρα
Μαρία Παπαδοπούλου – φωνή

Σημείωμα του συνθέτη
Η τέχνη δεν είναι ούτε για τους πολλούς, ούτε για τους λίγους, αλλά για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Έχοντας διανύσει μέχρι τώρα τον μουσικό βίο μου δίπλα σε ανθρώπους θαυμαστούς (εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου), παρέα με ετερόκλητα μουσικά είδη- κόσμους και ταξιδεύοντας αδιάκοπα προς αναζήτηση ερεθισμάτων και πνευματικής τροφής, ανανεώνω διαρκώς τον πόθο μου για μελέτη, σύνθεση, παίξιμο και διδασκαλία που αποτελούν την κύρια δράση μου. Γεννήθηκα στη χιλιοτραγουδισμένη Κοκκινιά στον Πειραιά με ρίζα από τη Μικρά Ασία και επιχειρώ με τη μουσική να ενώσω αυτά που είναι χωρισμένα και να διαχωρίσω αυτά που με επιπολαιότητα εμφανίζονται ως ενωμένα.

Τετάρτη 25/12/19
Ώρα έναρξης: 21.30

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
Δεκελέων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980791417

Είσοδος: 7 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here