Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Καναδά με αφορμή τα 20 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης, ξεκινάει νέο κύκλο εμφανίσεων.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν!

dimitris_mpasis_live_2017_06_041

Από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη «Ζωή», τα «Χαμοπούλια», το «Αν μ’ Αγαπάς», μέχρι τα «Λαδάδικα», το «Σώσε με», το «Βρέχει φωτιά στη Στράτα μου» αλλά και το πιο πρόσφατο «Ρώτησα Το Φεγγάρι», αγαπημένα τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά γεμάτα συναίσθημα, κέφι και αλήθεια τα οποία έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια τη μοναδική σχέση του Δημήτρη Μπάση με το κοινό που τον ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Παράλληλα ο αγαπημένος ερμηνευτής ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις ζωντανές εμφανίσεις του στην Αθήνα μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Petrogaziπου θα ξεκινήσουν με το νέο έτος.

16/12: Καβάλα
24/12: Ιεράπετρα
25/12: Καλαμάτα
27/12: Αργοστόλι
29/12: Χαλκίδα
30/12: Μυτιλήνη
31/12: Ρέθυμνο

Σύντομα νέες ημερομηνίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here