Γράφει ο Μάριος Γκούβας
Φωτογράφηση: Νίκος Περίσσιος

Οι Ελληνίδες έχουν δείξει διαχρονικά την αδυναμία τους σε κάποιους καλλιτέχνες. Τόλης Βοσκόπουλος, Γιάννης Πάριος και Σάκης Ρουβάς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των γυναικείων προτιμήσεων, αλλά ο σύγχρονος ερμηνευτής που φαίνεται ότι «αγγίζει» τις καρδιές του «αδύνατου φύλου», δεν είναι άλλος από τον Δήμο Αναστασιάδη!

anastasiadis_live_2015_3_002

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι σε κάθε του εμφάνιση, συνήθως sold out, το 75% των θεατών είναι γυναίκες. Το υπόλοιπο 25% είναι «κακόμοιροι» άνδρες που συνοδεύουν τα έτερα ημίσεα να θαυμάσουν το Δήμο. Και μένουν, συνήθως, λίγο πιο πίσω, ανίκανοι να συγκρατήσουν τη «ζήλεια» τους για τον καλλιτέχνη.

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει καταλληλότερος για να πραγματοποιήσει ένα live αφιερωμένο στις γυναίκες, την παραμονή της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας». Και μάλιστα με εκλεκτούς καλεσμένους.

Μ’ αυτές τις σκέψεις βρεθήκαμε στο “Levare” το Σάββατο 7 Μαρτίου, και μέχρι να βολευτούμε στο μαγαζί, που είχε γεμίσει από νωρίς, ο Νίκος Ζαδές ανέβηκε στη σκηνή και άνοιξε τη συναυλία, με ξένες επιτυχίες  με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο που «έπεισε» το Δήμο να τον εμπιστεύεται στις εμφανίσεις του.

Η είσοδος του Δήμου στη σκηνή, υπό τις επευφημίες του κοινού, και το ξεκίνημά του με το «Ίδια Μάτια» ανέβασε αυτόματα τον ενθουσιασμό. Το καλωσόρισμα που επεφύλαξε ο Δήμος αλλά και οι τακτικές αφιερώσεις τραγουδιών στις γυναίκες, ανέβαζαν σταθερά τη θερμοκρασία στο χώρο.

anastasiadis_live_2015_3_034

Πρώτη καλεσμένη του Δήμου, μια νέα δημιουργός και ερμηνεύτρια, η Γιάννα Βασιλείου που ερμήνευσε το δικό της «Λόγια Αγάπης». Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει κι ένα ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες και ο Δήμος συνέχισε με δικά του κομμάτια αλλά και άλλες επιτυχίες από Ζιώγαλα, Μπλε και άλλους, πριν καλωσορίσει την Ευρυδίκη και λίγο αργότερα τον Λάκη Παπαδόπουλο που ζήτησε και πήρε τη βοήθεια του κοινού για να ερμηνεύσει το «Γοριλάκι» του.

Το πρόγραμμα, που έφτασε συνολικά τις 4 ώρες, συνεχίστηκε με το Δήμο να παίζει μπαγλαμά και τουμπερλέκι, ενώ ο Νίκος Ζαδές του έδωσε την πολυτέλεια ενός διαλείμματος. Πάνος Μουζουράκης και Πέννυ Μπαλτατζή αποτέλεσαν τις υπόλοιπες «εκπλήξεις» του Δήμου, με την Πέννυ να δίνει άλλο αέρα στη σκηνή με την κίνηση και το μπρίο της ερμηνεύοντας το «Εξωτικό Χαρμάνι» της.

Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με το Δήμο και τον αποθέωνε σε κάθε ευκαιρία, ενώ η προσέλευση συνεχιζόταν μέχρι και 20 λεπτά πριν το τέλος. Πλην των καλεσμένων, στη συναυλία συναντήσαμε τη Βίκυ Γεροθόδωρου, συνεργάτιδα και fan του Δήμου, την Παυλίνα Βουλγαράκη και τη Μαρίζα Ρίζου.

anastasiadis_live_2015_3_032

Ο Δήμος, χαμογελαστός και κεφάτος σε όλη τη διάρκεια του live, μας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αξίζει τον κόπο να τον παρακολουθούμε ζωντανά. Κάτι ξέρουν οι γυναίκες που τον ακολουθούν πιστά. Έχουν ένστικτο!

Περισσότερες φωτογραφίες του MusicCorner από τo live!

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here