Ο Σεπτέμβρης πάντα σηματοδοτεί τα καινούρια ξεκινήματα και τις καινούριες εποχές! Έτσι κι εμείς, υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με διάθεση άκρως δημιουργική και αισιόδοξη, ενάντια στις τοξικότητες της εποχής μας με τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού και τον Δήμο Αναστασιάδη: Εάν, λοιπόν, είστε φοιτητές που πέρασαν στην Αθήνα, γιορτάστε το την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: τυπώστε τη σελίδα εκείνη που αναφέρει το όνομα και τη σχολή που έχετε περάσει και μαζί με την ταυτότητά σας αγοράστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός!

Επειδή αυτό το καλοκαίρι… άργησε να ξεκινήσει, ο Δήμος Αναστασιάδης υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με διάθεση άκρως καλοκαιρινή και ανανεωμένη, γνωρίζοντας ότι η τέχνη, και δη η μουσική, είναι μία από τις πιο δημιουργικές μορφές αντίστασης απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα. Ο νεαρός καλλιτέχνης ξεχώρισε τον προηγούμενο χειμώνα, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς και δυναμικούς καλλιτέχνες της γενιάς του: Επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενορχήστρωση στο talk-of-the-town ροκ μιούζικαλ της χρονιάς «Rocky Horror Show», πρωτότυπη μουσική στο μιούζικαλ ορόσημο «Φρουτοπία» και μία συνεργασία-έκπληξη με τον σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος και επέλεξε το Δήμο Αναστασιάδη για να ερμηνεύσει έργα του από τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εντεύθεν», που κυκλοφορεί από την People Entertainment Group.

Οι ίδιοι, λοιπόν, ρυθμοί ζωντάνιας, αισιοδοξίας, δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής ανησυχίας θα χαρακτηρίσουν και το καλοκαίρι 2015. Προσεχώς θα ανακοινωθεί η νέα αφετηρία και οι υπόλοιποι σταθμοί για το μουσικό του ταξίδι στην Ελλάδα: ένα ταξίδι με αποσκευές τις νέες επιτυχίες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, όλες τις παλαιότερες καθώς επίσης και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Συνταξιδιώτης του είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο Θανάσης Αλευράς: με βραβείο Χορν στην πλάτη του, θριαμβευτικές κριτικές τις θεατρικές του εμφανίσεις (Ήρωες, Βυσσινόκηπος, Οι Καμπάνες του Εντελβάις, Φουρκέτα, Τα Βαφτίσια κ.α.), αγάπη του τηλεοπτικού κοινού που τον αποθέωσε στο Your Face sounds familiar αλλά και επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις (Bourlesque, Άπαντα κα), ο Θανάσης Αλευράς με το μοναδικό του χιούμορ και το πηγαίο του ταλέντο, καταφέρνει να κατακτήσει το κοινό, όπου κι αν σταθεί. Μαζί τους, ο νέος και ταλαντούχος Νίκος Ζαδές.

Το παζλ στην πρώτη συναυλία του Σεπτεμβρίου, συμπληρώνουν και special guests του Δήμου Αναστασιάδη: οι Μελίνα Κανά και Μαρίζα Ρίζου θα ανέβουν στη σκηνή της Τεχνόπολης και θα δώσουν τη δική τους προσωπική χροιά σε μία εμφάνιση-έκπληξη!

anastasiadis_afisa_2015_09

Την ιδιαίτερη αυτή παρέα, συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Κωνσταντίνος Γκαγκαστάθης, μπάσο
Μάριος Στέρπης, κιθάρες (ηλεκτρικές & ακουστικές)
Μανώλης Τόμπρος, τύμπανα
Γιώργος Θεοδωρόπουλος, πιάνα-πλήκτρα
Θάνος Γκιουλετζής, βιολί

Σ’αυτόν τον κόσμο που αλλάζει, υπάρχει πάντα η καλή μουσική για παρηγοριά και αισιοδοξία: κλείστε τα μάτια, τραγουδήστε, χορέψτε, συγκινηθείτε, φλερτάρετε, ξεσηκωθείτε και απολαύστε μία συγκινητική συναυλία με τις μελωδίες των «Αχ Ελένη», «Περιμένω να ‘ρθεις», «Ίδια Μάτια», «Μείνε δίπλα μου», «Βουτιά στο κενό», «Πάντα και παντού μαζί σου», «Σ’ έχω ανάγκη», «Με σένα πλάι μου», «Χτίσε μια γέφυρα», «Τώρα», «Ψέματα», «Τάσεις Καταστροφής», «Αντίθετη Τροχιά», «Αν μʼ αγαπάς», «Εσύ», «Μια προσευχή για να ʽρθεις», «Τρία λάθη», κ.α.

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Γιατί, αυτό το καλοκαίρι, «μ’ ένα μεγάλο βήμα, από το πουθενά, αλλάζει ο κόσμος σχήμα, γίνεται καρδιά!»

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
τηλ. 210 3475518, 210 3453548

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια) – Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18 – Στάση «Φωταέριο»

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμή Εισιτηρίου:
10 € (τιμή προπώλησης, μειωμένο για φοιτητές, ανέργους),
12 € (γενική είσοδος)

Προπώληση:
viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here