Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Live, δίνεται παράταση!

Ο Δώρος Δημοσθένους έρχεται ξανά στη Babel, την Παρασκευή 9/11!

————————-

“Στην καρδιά του φθινοπώρου”, στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Βαβέλ» στο Μαρούσι, ο Δώρος Δημοσθένους, μας παρουσιάζει μια νέα μουσική πρόταση και μας συστήνει τις μουσικές του αγάπες από διαφορετικά είδη και εποχές του τραγουδιού. Εκεί που συναντιέται η ανάμνηση του καλοκαιριού με μια πρόγευση του χειμώνα.

Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο του εξαιρετικού σολίστα, Νεοκλή Νεοφυτίδη.

dimosthenous_2018_10_001

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές από τον διεθνή κινηματογράφο και από το ελαφρό ελληνικό τραγούδι μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Σάββατο 3/11 | Παράταση: Παρασκευή 9/11
Ώρα: 22:00

Babel Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Μαρούσι
Τηλ. κρατήσεων: 215 5252982

Είσοδος: 12 ευρώ (μπύρα / κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here