Διαχρονικός και με αμετάβλητη δυναμική, ο Εισβολέας, κατά κόσμον Λιάκος Παπανικολός, βρίσκει πάντα τον δρόμο του προς κάτι νέο και ενδιαφέρον.

Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που παραμένει τόσα χρόνια ριζωμένος βαθιά στις καρδιές των σκληροπυρηνικών οπαδών του, ενώ χάρη στις ασταμάτητες καλλιτεχνικές ανησυχίες και την αεικινησία του, δεν παύει να δημιουργεί καινούριους.

Στην πρώτη του καλοκαιρινή εμφάνιση, την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, θα παρουσιάσει νέο και παλαιότερο υλικό, σε μία εποχή που συναυλίες σαν αυτήν έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία για όλους μας.

Ανάμεσα στο υλικό της βραδιάς και τα τραγούδια από την πρόσφατη κυκλοφορία του, το e.p. «Ήρωες», μία ακόμη crossover μουσική πρόταση, όπου αυτή την φορά γεφυρώνει τη rap με τα blues που τόσο αγαπάει, προσθέτοντας μάλιστα και κάποιες πινελιές με ‘80s synths, σε ένα και πάλι ευρηματικό αμάλγαμα μουσικών ειδών, ικανό να δημιουργήσει νέους οπαδούς, όσο και να ενθουσιάσει τους ήδη υπάρχοντες.

Μετά από μια μακροχρόνια πορεία στο παραδοσιακό hip hop ιδίωμα, αρχικά ως μέλος των Άλφα Γάμα, αργότερα των Τιγρέ Σποράκια και Σκοτεινή Πλευρά και στην συνέχεια ως solo καλλιτέχνης, μας «επανασυστήθηκε» για πρώτη φορά στο σπουδαίο album «Λιάκος vs. Εισβολέας», στο οποίο πάντρεψε περίτεχνα τη ραπ με ελληνικές και άλλες μεσογειακές μελωδίες, δίνοντας νέα πνοή στην καριέρα του και επεκτείνοντας τον κύκλο απήχησής του σε ακόμη μεγαλύτερα κοινά.

Πέμπτη 17 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Εισιτήρια προπωλούνται προς 12 € μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here