Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου ανήκει στους πολύ ταλαντούχους και ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Απ’ το 1997 έχει τέσσερις δίσκους («Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά», «Ράδιο σκούρο ανοιχτό»), μουσικές παραστάσεις, θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Έχει σίγουρα χιούμορ, πάθος, ρεζέρβα χορδές κι ένα ολόκληρο στοκ από μελωδίες και στίχους λίγο πριν συναντηθούν. Έχει και φαντασία για να μπορεί να επινοεί και αθωότητα για να μπορεί να ονειρεύεται.

dermitasoglou_2016_12_001

Με όλα αυτά στον ώμο διασχίζει χοροπηδώντας την ελληνική μουσική σκηνή. Μαζεύει νέους ήχους και ξαναανακαλύπτει τους παλιούς. Τους μοιράζεται με φίλους κι όμως ο σάκος του δεν αδειάζει ποτέ. Αντιθέτως όλο και γεμίζει …με καινούριες προτάσεις, αυτοσχεδιασμούς, και γνήσια ξεφαντώματα στο πάλκο, στο δρόμο και στο στούντιο.

Με καθημερινές ιστορίες, μελωδικούς ψιθύρους και σπαρακτικές κραυγές. Με τραγούδια που άλλοτε διαδηλώνει μια αγανακτισμένη παρέα κι άλλοτε σιγομουρμουρίζει μια περαστική μοναξιά.

Όταν ανοίγει τον ταξιδιωτικό του σάκο βγαίνουν χρώματα.  Ταιριαστά με μια εποχή αντιφάσεων που αν μη τι άλλο έχει ανάγκη την καλή μουσική.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα μας παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια αλλά και παλιότερα με διαφορετικές φωνές κι ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Έχει φίλους και ομοϊδεάτες για συνοδοιπόρους. Την Φωτεινή Βελεσιώτου, την Μάρθα Φριντζήλα και τον Πάνο Παπαιωάννου.

Μαζί του ο Περικλής Βραχνός στο Βιολί, ο Βαγγέλης Βραχνός στο κοντραμπάσο και ο Αναστάσης Βούκης στα τύμπανα.

 

IΛΙΟΝ plus: Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Παρασκευή:
9 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα Έναρξης:
22:30
Τιμές Εισιτηρίων:
8€
Πληροφορίες , Κρατήσεις:
2108824383, 6983600510 / ilionplus.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here