ΠΡΟΣΟΧΗ…
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για αυριο, το στήσιμο του ήχο φωτιστικος συστήματος ειναι αδύνατο και η συναυλία του Φιλιππου Πλιάτσικα στο θέατρο Βραχων θα πρεπει να αναβληθει. Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία. 

Για επιστροφή εισιτηρίων θα απευθυνθείτε για το Ticket365 στο τηλεφωνο 2111000365 και για το Viva.gr στο τηλεφωνο 13855

———-

Μετά την  επιτυχία στο θέατρο Πέτρας που έδειξε ότι ακόμη συντροφεύει τις ζωές μας, το Rock της Δυτικής Όχθης επιστρέφει για ακόμα μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου!

Το Rock της Δυτικής Όχθης είναι ζωντανό και αυτό το αποδεικνύουν οι χιλιάδες φωνές που το ακολουθούν σε κάθε του στάση!

 «Με αφορμή την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου digital single “Ένα πλοίο για τον παράδεισο”  που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987, που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ, μέχρι και σήμερα. Έτσι για το επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε: Το Rock της Δυτικής όχθης!

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας, θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε μέχρι σήμερα, αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει».
Φ. Π.

pliatsikas_miliokas_live_2015_06_004

Στη συναυλία αυτή ταξιδεύουν μαζί μας οι Βασίλης Καζούλης και Γιάννης Μηλιώκας, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. Από την αρχή της καλλιτεχνικής τους πορείας έχουν υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα, όπως «Κάτι να γυαλίζει», «Ροζ», «Φανή», «Για το καλό μου» και πολλά άλλα.

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης φέρνουν μαζί τους τραγούδια όπως «Η ευτυχία είναι αυτό», «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι», «Βιαστικό πουλί του Νότου», «Μην το πεις πουθενά» και πολλά άλλα, ενώνοντας έτσι τέσσερις πολύ σημαντικές όσο και συγγενικές μουσικές σχολές σε μία και μόνη βραδιά.

Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα Δραμαμίνη, μια παρέα από νέους και ταλαντούχους μουσικούς που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική μουσική σκηνή.

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”
Βύρωνας

Εισιτήρια
8 ευρώ (τα 200 πρώτα εισιτήρια)
10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων: ticket365.gr, viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here