19/2/2010
Χορηγός Επικοινωνίας: www.musiccorner.gr

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μπουν κι αυτοί  σε πρόγραμμα λιτότητας. Γι ‘ αυτό και από τις 19 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο διήμερα (8 παραστάσεις) παρουσιάζουν στο «ΜΕΤΡΟ» τη μουσική παράσταση «BIG BΑΝD» με 30 μουσικά όργανα επί σκηνής!

Την «μεγάλη μπάντα» αποτελούν στην ουσία …οι εξής δύο! ο Σταμάτης Σταματάκης στο κοντραμπάσο και ο Γιώργος Κατσάνος, συλλέκτης και σολίστας όλων των μουσικών οργάνων που δεν σκέφτεται ποτέ να μάθει κανείς: μουσικό πριόνι, theremin, βιμπραντονεόν, hang, καλίμπα, glockenspiel, στυλόφωνο είναι λίγα μόνο από τα όργανα που χρησιμοποιεί στην παράσταση, στήνοντας ένα «μουσικό περίπτερο» που ίσα-ίσα αφήνει λίγο χώρο στην κιθάρα και στο πιάνο του Φοίβου.

Οι τρεις τους, παρέα με τη Ρένα Μόρφη στο τραγούδι, «παίζουν» με το υλικό  του τραγουδοποιού,  ενώ παράλληλα επισκέπτονται τραγούδια του Cohen και του Brassens αλλά και του Καζαντζίδη και της Πλάτωνος.

Η ουσιαστική όμως αφορμή για τις βραδιές στο «ΜΕΤΡΟ» είναι η πρώτη παρουσίαση των καινούργιων τραγουδιών του Δεληβοριά, πριν αυτά δισκογραφηθούν.

Αν θέλετε λοιπόν να γίνετε μέλη στην «BIG BAND» και να φέρετε και στη ζωή μερικά καινούργια τραγούδια δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο «ΜΕΤΡΟ» τα 4 Παρασκευοσάββατα που ξεκινούν στις 19 Φεβρουαρίου.

Η φτώχεια θέλει πολυτέλειες!

Στον ήχο ο Γιάννης Πετρόλιας και ο Ανδρέας Καρκούλιας. Και για τους φωτισμούς υπεύθυνος είναι ο Περικλής Μαθιέλλης.

ΜΕΤΡΟ
Γκύζη & Κάλβου
Τηλ. 210–6461980

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here