Δελτίο Μυστήριου Τύπου αλλά και τα τελευταία νέα…

Αγαπητές κι αγαπητοί,
φθινόπωρο, τέλος καλοκαιριού αλλά κι αρχή μίας γλυκύτερης εποχής, ανάμεικτης από συναισθήματα μίας κάποιας μελαγχολίας ίσως ακόμα και στενοχώριας μπροστά στην προοπτική μιας επερχόμενης χειμερινής καθημερινότητας μακριά από ακτές κι αμμουδιές και ήλιους και νύχτες μαγικές και όλα τα συναφή του θέρους. Έλα όμως που η ζωή συνεχίζεται και τώρα και μετά μέσα στον χειμώνα, και πως είναι σύντομη για να παρακαλούμε να περνά ο χρόνος, ενώ αυτός περνάει ούτως ή άλλως αδιάφορος για τις επιθυμίες μας χαρίζοντάς μας στιγμές όμως που εμείς σπαταλάμε σε αναμονές και σχέδια, τη στιγμή που οι στιγμές μας χάνονται για πάντα περιμένοντας πάντα αυτό το κάτι άλλο…

Επειδή εγώ όμως έχω μεγαλώσει και πλέον βλέπω τον χρόνο να τρέχει σαν Α.Τ.Ι.Α. μπροστά μου, ανακουφισμένος μετά την αναγκαστική θερινή ραστώνη και ζέστη που δεν αντέχω, είπα να φωνάξω μαζί μου τα παιδιά, να κάνω τη νέα μπάντα, να γράψω νέες μουσικές, να μπω στο studio, να κάνω πρόβες και δίνοντας ξανά στη νέα μπάντα το όνομα με το οποίο είχα ξεκινήσει τη δισκογραφία μου να ανέβουμε στο πάλκο και να του δώσουμε να καταλάβει…

Χωρίς μελαγχολίες λοιπόν, θα βγούμε στη σκηνή να παίξουμε Μουσική, να βαρέσουμε όπως λέμε, να τη βρούμε ακόμα περισσότερο, με αλήθεια, πάθος κι ενθουσιασμό.

Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες σε νέα version, στο Architecture Rock Cafe για 4 Σάββατα (4/10, 11/10, 25/10 και 1/11), με παλιά, πρόσφατα τραγούδια αλλά και νέο υλικό, μπροστά σας για να περάσουμε εσείς αλλά κι εμείς όμορφα.

Η μουσική συναυλία είναι μία εμπειρία. Κάποιες φορές λένε πως γίνεται κι εμπειρία ζωής… Αληθεύει όταν φεύγεις και νιώθεις λίγο καλύτερος άνθρωπος.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

Η προ-παραγωγή του νέου album ξεκίνησε. Με τον Ανδρέα Βαϊτούδη μαζί στην παραγωγή, ηχοληψία και με μία εξαιρετική ομάδα μουσικών αργότερα, όταν θα ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

dimitriadis_afisa_2014_10

Architecture Rock Cafe
Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here