Ο Γιώργος Δημητριάδης μαζί με τους Μικρούς Ήρωες μας προσκαλούν σε ένα από τα καλύτερα live shows έχοντας υπόψιν μας πάντα πως ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός/ερμηνευτής/στιχουργός τα δίνει όλα στη σκηνή συνοδευόμενος πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς,έχοντας στο μουσικό του οπλοστάσιο έναν μεγάλο κατάλογο μεγάλων επιτυχιών που όλοι τραγουδήσαμε :

dimitriadis_giorgos_interview_2015_06_012
«Σα να μη πέρασε μια μέρα» «Όσα μου ΄χεις χαρίσει», «Ξύπνα!Φτάσαμε», «Κάνε κάτι» κ.α .
Όπως και επιλογές αγαπημένων τραγουδιών από την Ελληνική και ξένη δισκογραφία .

Παρουσιάζοντας ένα σπουδαίο show γεμάτο πάθος αλλά και χιούμορ με το χάρισμα της επικοινωνίας που έχει με το κοινό ο Γιώργος είναι μία ολόκληρη ‘σχολή’ σαν συνθέτης και performer που έχει επηρεάσει πάρα πολλούς νέους καλλιτέχνες.
Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης με υψηλά standards. Μία γιορτή το κάθε του live, επειδή όπως λέει κι ο ίδιος η συναυλία είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή ενός καλλιτέχνη αλλά και στις ζωές του κάθε ενός από εμάς ξεχωριστά που συμμετέχει σε αυτήν και έτσι πρέπει να είναι και να σημαίνει.

Θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους και φίλοι,αγαπημένοι καλλιτέχνες στη σκηνή κι ανάμεσά τους θα έχουμε όμορφες εκπλήξεις!
Μαζί του θα φέρει και την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο “ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ” και με το single “Σκουριά” που ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Πληροφορίες :

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Ώρα έναρξης: 22.30

• Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
• Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ
• Ελάχιστη κατανάλωση : 25 ευρώ σε τραπέζι

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς
Τηλ. 210 410 0010

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here