Είναι από τους πιο χαρισματικούς νέους δημιουργούς και τραγουδιστές που έχουν έρθει από την Κρήτη τα τελευταία χρόνια. Αρχικά τον γνωρίσαμε από την γεμάτη νεωτεριστικά στοιχεία κυκλοφορία του album «Μωσαϊκό». Μετά ήρθε η τρομερά πετυχημένη συνεργασία του με τον Λεωνίδα Μπαλάφα στο «Άντε να σταθώ στα πόδια μου» και κατόπιν η συνεργασία του σε συναυλίες και στη δισκογραφία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο που κρατάει ακόμα ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα κοινό άλμπουμ με τον Βασίλη Σκουλά, το «Κεχριμπάρι και ζαφείρι».

Με τόσες ζηλευτές συνεργασίες και ένα κοινό που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, συνεχίζει τις τακτικές του εμφανίσεις στην Αθήνα, ερχόμενος στο Σταυρός του Νότου club, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, για ένα ακόμα ξεσηκωτικό αντάμωμα με τους φίλους του.

zervakis_2019_01_001

Δημιουργός που σέβεται και αγαπά την παράδοση αλλά και ένας σύγχρονος μουσικός που του αρέσει να πειραματίζεται και να ανοίγει τα όρια του, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης έχει σχηματίσει ένα δικό του προσωπικό ύφος έκφρασης, που δεν γίνεται παρά να σε παρασύρει όταν βρεθείς μπροστά του.

Στην εμφάνιση του στο club του Σταυρού θα ερμηνεύσει τόσο επιλογές από το ρεπερτόριο του, όσο και τραγούδια που κατέχουν θέση στα αγαπημένα του ακούσματα, που δεν είναι τόσο προφανή.

Μαζί του, η μόνιμη μουσική του παρέα, μουσικοί με τους οποίους εμφανίζεται ζωντανά τα τελευταία χρόνια.

Λαούτο & τζουρά: Μιχάλης Παχάκης
Ακουστική κιθάρα: Μιχάλης Δασκαλάκης
Ηλεκτρική κιθάρα: Δημήτρης Νεονάκης
Μπάσο: Μιχάλης Μπουτσάκης
Τύμπανα: Νικόλας Χριστόπουλος
Ήχος: Μάνος Τσιριγωτάκης
Φωτισμοί: Γιάννης Μπράτσης

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 22.30

Σταυρός του Νότου club
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος,
Τηλ: 210 9226975

Είσοδος: 13 ευρώ (μπύρα | κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here