Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της χειμερινής του περιοδείας, κάνει στάση με την μπάντα του στον πάντα φιλόξενο «Μύλο», με ολοκαίνουργια αλλά και παλιότερα τραγούδια από τη δισκογραφία του, και υπόσχεται ένα μοναδικό χειμωνιάτικο βράδυ με ηλεκτρονικούς ήχους, ποιήματα, μουσικά κουτιά και μινιμαλιστικές μελωδίες.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 δημιουργώντας το ηλεκτρονικό γκρουπ «Στέρεο Νόβα» και, από τη διάλυση του το 1996 μέχρι σήμερα, συνεχίζει να πειραματίζεται με τον ήχο και να συνθέτει μουσική και τραγούδια. Έχει συνθέσει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο και τον χορό.

Αυτή τη φορά με αφορμή το τελευταίο του άλμπουμ «Ομόνοια», την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στη σκηνή του Club του Μύλου θα παρουσιάσει τα νέα τραγούδια και φυσικά παλαιότερο υλικό.

k_vita_2016_11

«Ομόνοια – η Μεγάλη Άρκτος κοιμάται στην άμμο. Ο απόφοιτος εισέρχεται σε έναν οραματικό κόσμο κάνοντας μια βουτιά στη πισίνα, εκεί όπου όλα τα πρόσωπα στον πάτο μοιάζουν τόσο καθαρά και αδιάφορα, όπως οι προτομές των ποιητών στα γκρίζα πάρκα. Είναι το απέραντο άσπρο, μια λεπτή γραμμή που κάποιος χάραξε για να μην λησμονηθεί η ατραπός της αγάπης. Υπνωτικοί δρόμοι και αποστάσεις δημιουργούν την σχηματική έννοια της Ομόνοιας, εκεί όπου οι απαντήσεις δεν είναι σημαντικές αλλά το ταξίδι».

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους, φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 510081

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Εισιτήριο: 12 € / Προπώληση: 10 €

Σημεία Προπώλησης:
Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Ticket House, Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here