Ο Κώστας Μακεδόνας θα βρίσκεται στο θέατρο Κολωνού τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού του ΟΠΑΝΔΑ. Οι φίλοι του Κώστα Μακεδόνα θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες του επιτυχίες!

Ο Κώστας Μακεδόνας, ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρα και δισκογραφική παρουσία, μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγαπημένες του επιτυχίες (“Μαργαριτάρια”, “Μόνο μια φορά”, “Το ποδήλατο”, “Τα πλοία της γραμμής”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Αντικριστά”, “Έκανες το λάθος”, “Η Λίζα και η κορνίζα”, “Στο λευκό τον πύργο”, “Ουσίες”, “Δεν σου ανήκω” και πολλά άλλα) αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας μεγάλων δημιουργών!

Μαζί του η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας.
Υπεύθυνος ήχου ο Άγγελος Πετκίδης.
Επιμέλεια προγράμματος ο Κώστας Μακεδόνας.

Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 10€ Γενική είσοδος
5€ Φοιτητές, άνεργοι (με επίδειξη κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ), ΑμεΑ

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο θέατρο Κολωνού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here